Snart ar det Thanksgiving=)

Ja i morgon ar det Thanksgiving. Det ska bli sa kul. Alla ar lediga och och vi ska ha massa skoj! Siri kommer snart hit, sedan aven dottrarna sa det blir fulla huset. I kvall ska vi till en bar som ligger pa stranden har i Farifield det ska bli skoj. I morgon firar vi med hela slakten. Nu ska jag ta mig en promenad med hundarna innan Siri kommer, kan kanppt vanta...

Happy Thanksgiving!

Grattis pappa!

Ett stort grattis pa fodelsedagen pappa! (Hoppar over siffran eller vad tycker du?) Hoppas du far en jatte bra dag och att mamma och Pontus tar val hand om dig. Kan ju tyvarr inte vara dar men du ar i mina tankar hela dagen! Ha det sa bra sa kan vi val skypa lite senare? Ar nog hemma ca 14-15 min tid. Ha det sa bra tills dess!

Massor av pussar och kramar till min alskade pappa idag!

Grattis Bea!

Far borja med att gratta fodelsedagsbarnet eller barn och barn vet jag inte om det ar det ratta ordet for du blir ju 18 ar och myndig i dag. Hur kanns det Bea? Hoppas att det kanns bra och att du haft en bra dag. Horde att ni haft kalas idag. Tyvarr kunde ju jag inte komma men jag har tankt pa dig hela dagen! Ett stort grattis fran mig. Lovar att det blir party nar jag kommer hem! Kan ju passa pa att onska Asker grattis pa 8-arsdagen ocksa da han ocksa fyller ar i dag. Hoppas ni haft ett bra kalas och att det ar battre med Rickard.

I gar var jag pa min forsta riktiga basketmatch. Det var collagebasket for tjejer. Det var ett av USA:s  topp 3 lag som spelade. Det var haftigt, super stor arena. Dock inte den basta matchen da motstandet inte var det basta, men kul anda att se. Lite skillnad mot for basketmatcherna jag sett hemma nar Bollnas basket spelar. Nog for att de ocksa ar bra men detta var haftigare!

Lite bilder fran matchen,


Helgen har varit bra har. V har riktigt kallt vader nu, inte van med det. Sa vi sitter framfor brasan och varmer oss i kvall. Ar ju kort vecka nu da det ar thanlsgiving pa torsdag. Det ska bli sa kul. Vi ska sedan aka upp till Verman i norra Connecticut over helgen dar de har ett hus. Det ska vara jatte fint dar. Blir nog tyvarr inte tid for skidakning men det gor nog inget.

Hej svejs