Ar det sant???


Ja kara vanner ni ser vad ni ser, det ar jag och Nancy Kerrigan.

Vilken dag jag var med om i mandags. Jag fick aran att vara med Ice theater of New York hela dagen. Jag hittade pa webben att det skulle ha en show, Linda hjalpte mig ringa och kolla upp det. Det blev ett mycket intressant samtal som ledde till att de bjod in mig att vara med dem hela dagen. Sa i det harliga vadret begav jag mig med taget in till New York. Forst var det uppvisning i Bryan Park (mitt i New York) for allmanheten. Jakligt haftigt att man kan aka skridskor ute mitt i gassande sol for det var riktigt varmt och harligt denna dag. Efter det begav jag mig med Ice Theater of New YOrk till Chesea Piers dar de holl en kvallsgala. Dar fick jag se nar det trande for showen. Gast akare for galan var inga mindre an Surya Bonaly, Derrick Delmore och sa sjalvaste Nancy Kerrigan. Efter galan var det cocktail party och darifran ar bilden ovan. Efter en mycket trevlig dag och kvall var jag hemma i Fairfield igen vid 24.00 och somnade lycklig i min prinsessang. For alla som kan konstakning forstar att detta var ratt haftigt!

Nu ar jag tillbaka till verkligheten igen. Har varit pa min dans i dag som jag alskar sa. Var riktigt kallt i dag faktisk nar jag cyklade dit, hade vantar pa mig. Sa nu behover du inte vara avundsjuk Agneta, inget solande i dag... Tro det eller ej sa flog det nagra fa snoflingor i dag.

Nu maste jag kila kara vanner, ska provjobba pa en resturang i kvall nagra timmar. Fa se hur det gar...

Puss och kram pa er alla=)

  
 Surya Bonaly aker i bryan park Sa nu vet ar allt lanat inkl. skridskor da all hennes packning forsvann pa flyget hit. Impad av att hon akte sa bra!                                                     

Michel Weiss. Han akte bara i Bryan Park och inte pa galan. Han hade sin son med sig och de skulle roa sig i New York efter detta.

Mera dans..

Ja jag tror jag ska sadla om och bli dansare for gud vad kul det ar! Jag har definitivt borjat med nagot jag inte kommer att sluta med, pa nagot satt kommer jag alltid att dansa for sa kul ar det. Dansen har hjalpt mig att inse att ingenting ar for sent i livet. Man kan alltid hitta nya saker som intresserar en. Galler bara att forsoka hitta dem och var alltid positiv!

Alskar stallet jag dansar pa och alla larare ar super bra! I dag var jag pa latin. Vi dansade cha cha cha. Det gick riktigt bra faktiskt. Tankte sa himla mycket pa dig Maja idag for lararen var en morkharig variant av dig=) Sprudlade av energi, gladje och valdigt pedagogisk. Hade kunnat vara en kvall pa Cardinal.. Men sa icke. Ibland maste jag stanna upp och fundera var jag ar, glommer ibland att jag ar i USA. Men glommer aldrig alla er dar hemma! Allt jag gor har forknippar jag med situationer i Sverige och mitt liv innan. Onskar i bland man skulle kunna satta i hop livet i Sverige och i USA. Tank om vi hade haft dessa danslarare i hbg till konstakningen. Alla hade alskat det! Allt detta ar ju sa bra for konstakare.

Nu blir det ett varmt bad sedan lite TV framfor var nya braskamin, harligt for hosten och kylan har aven kommit hit nu.

Tanker pa er alla hemma i Sverige!
Puss och kram pa er=)

Dans, dans,dans..

Tank att en del manniskor kan fa en pa sa bra humor. Det ar precis vad min danslarare gor, hon ar helt underbar! Jag riktigt langtar till balettlektionerna, inte riktigt som innan i hbg. Inte for att det var trakigt dar men man bara gjorde det liksom. Har ar det en ren njutning och tiden gar sa fort. Darfor ar jag varldens lyckligaste just nu for det blir namligen inget jobb i morgon=) Det behovde ingen hjalp (marks att det ar tuffare tider har i USA). Det gor att jag istallet kan ga pa en till balettlektion. Langtar redan! Har forresten traffat en jatte trevlig tjej dar som ar dansare i Phantom of the Opera pa Broadway. Hon ar skadad just nu darfor gar hon pa samma dansskola som mig tills hon blir bra. Jag ska folja med henne nagon dag in till New York och dansa pa broadway, kan det bli haftigare? Langtar!

Kom precis hem fran bio, Eagle eye. Den var riktigt bra faktiskt. Jag ar ju inte direkt nagon film manniska men jag gillade den aven fast jag inte forstod riktigt allt. Jag ser det som en super bra traning for min engelska...

Na nu maste jag sova. Ar fakstikt lite sma trott, finns da inget battre an att krypa ner i prinsessangen, den ar helt underbar!

Hoppas alla i Sverige redan sover gott!

Natti natt