4:e Juli

Ja alla vet kanske att 4:e Juli är USA:s nationaldag..De firades i går hemma hos en av tjejernas moster. Det var jätte trevligt! Dock tog det oss över en timme att ta sig dit, en biltur som normalt tar ca 15 min..Våran taxichaufför hittade inte adressen så vi körde runt runt i kvarteret utan att hitta..Jag blev mer och mer frustrerad och vrålhungrig var jag..Till slut kom vi fram och som tur var fanns det massor av mat och dryck. De bodde i ett jätte fint hus med utsikt över mexico. De bodde i ett lite finare distrikt men man märkte ändå att det är skyddat på ett helt annat sätt, typ inhängnat.  Familjen hade ordnat det jätte fint. Dekorerat ute i ett tält med balonger och gud vet vad, allt i USA:s färger. Alla var jätte trevliga och det smakade så bra med hemalagad mat. Det bjöds på hemmagjorda hamburgare, pasta sallad och massa gott tillbehör. Barnen hade även gjort olika kakor.

Bilderna är inte de bästa då min kamera tar jätte dåliga bilder i mörker..

Nu är sista genrepet snart slut och vi har en efterlängtad ledig dag i morgon. Det ska bli skönt! Får se vad vi hittar på.
Puss å kram på er alla!

Kommentarer :

#1: Mamma

Apropå USA:s natinaldag! Hörde du att PA m. fam. från Landa är i USA på semester, de åkte redan före midsommar. PA fyller 70 år 4 juli så han tyckte det skulle bli häftigt om hela USA flaggar på hans födelsedag:) Tror säkert det blev kanon, får väl intervjua honom vid tillfälle:)

Kram mamma.

skriven

Kommentera inlägget här :