Mitt första PR avklarat..

Ja nu har jag jag genomfört mitt första PR, det var ett litet men bra som start. Det gick bra och jag fick mycket beröm att jag skötte mig bra, vilkeet alltid är kul att höra. De ska nu börja som en liten utbildning för mig under tiden i Mexico för mer PR. Det kan bli mer med tidning och media i USA och de sa att de gillar folk med utländsk bakgrund dvs sådana som mig..Det kan säkert bli kul.Killen som ansvarar för PR här är väldigt duktig och det är bra att få utbildning av honom + att det är skönt att ta lite i taget, normalt brukar sådan här utbildning gå väldigt fort fram men jag har nu tur som kan sprida ut allt uder tiden i Mexico vilket är bra. Vi får se hur det blir med allt helt enkelt. Men steget är taget iaf nu!

Jag och Nate tillsammans med Micke och Mimmi som vi escorterade.
                                      
Jag i disneytröja                                    Så här ser Micke och mimmi ut i deras vårklädsel som de      
som man måst ha                               använder. Alla kort tas vid denna bakgrund dit alla barn köar för att få en bild. 
när man håller på med PR.

Nu har vi en show kvar sedan en välförtjänt ledig dag i morgon. Det behövs för jag är helt slut och min mage är inte bra men inte katastrof som tur är. Vi ska till pyramiderna i morgon vilket ska bli spännande! Ni får höra på tisdag hur det var.

puss och hej!

Kommentarer :

#1: Mamma

Vad roligt att det gick bra. Nu får du ju prova på något nytt igen:)

Utflykt med hela showen låter spännande och roligt. Hoppas ni får en toppendag:)

Apropå magen igen:( Har du kollat om du kan köpa något som kan hjälpa dig lite snabbare, du behöver nog det tror jag:) Kram mamma.

skriven

Kommentera inlägget här :