PR

Ja i morgon ska jag ha min första PR- grej. Jag ska vara escort åt Micke och Mimmi. Lite små nervös då detta är min första PR grej och det är ju på engelska..Men vilken bra träning det är! Det kommer att bli mycket mer sådant här på USA touren då de har mer sådant där och det ingår i vårt jobb. Det jag ska göra är att följa Micke och Mimmi och sedan ordna så allt flyter på bra. Det är ca 30 VIP gäster som kommer till ett speciellt rum för att träffa karaktärerna och ta kort med dem, Jag kan tex hjälpa föräldrar att ta kort och se till så att kön flyter på bra och så vidare. Jag ska vara klädd i svart, ha Disney tröja och neutral makeup. Allt är ju väldigt strikt här och ingen får veta att jag är åkare. Liksom är Feld Entertainments regler strikta, Karaktärerna måste tex alltid visa sina händer annars kan det tolkas som att det taffsar eller så på barnen. Kan ju låta löjligt men så är det. Ni får höra hur det gått i morgon.
 
Nu är 3 shower  avklarade för dagen och det har väl gått ok...Min mage är inte den bästa och det har varit lite tufft då det tar på krafterna att showa och då behöver man äta..Gör mitt bästa..Har fått någon tablett som jag hoppas ska hjälpa och sedan ska jag sova.. Har sovmorgon i morgon iaf=)

Godnatt på er alla i Sverige som sover gott nu får jag hoppas!

Kommentarer :

#1: Mamma

Låter spännande, kul med något nytt och du klarar det säkert galant, vi tror på Dig:)

Låter jobbigare med magen, kan nog vara bra att få något för den, du behöver ju som sagt krafterna ändå.

Kramar från ett regnigt Bollnäs. Vi fick en dags uppehåll igår. Nu vill vi ha sol igen:)

skriven
#2: Sirran

Hej gullet!

Kul att du får göra PR-grejer! Det är alltid lika roligt att läsa din blogg. Var ute med Lisette igår, och vi båda saknar dig så mkt!!! Men det blir snart augusti och då får jag träffa dig igen!

ta hand om dig och krya på dig, Love!!

skriven
#3: Agneta

Så härliga bilder...och roliga! Har gått igenom allt nyss hemkommen från Tyringe. Du måste fixa din mage, finns det inget apotek som kan hjälpa dig. Det är säkert någon liten bakterie som inte finns i Sverige, alltså okänd för "verkmästarn" i din mage!



Kram Agneta

skriven
#4: Sofie

Du kommer klara det hur bra som helst! Roligt med något nytt. Hoppas din mage blir bättre... :S Saknar dig! Puss!

skriven

Kommentera inlägget här :