Vilken dag!

Ja i dag har det varit full fart! Vaknade 8.20 vilket jag tycker är väldigt bra med tanke på att jag inte behöver stiga upp någon särskill tid eftersom jag är ledig, men är det något jag lärt mig så är det att stiga upp i tid som gäller om man vill få saker gjorda..Sover man länge förstörs hela dagen! Så i dag har jag varit väldigt effektiv vilket känns bra. Härligt jobbat Sofie!

Jag började med att hjälpa till lite i hushållet vilket jag tycker jag kan göra då både mamma och pappa jobbar och jag bara är hemma. Jag har det så bra här annars vilket är skönt men känns mycket bättre om jag kan hjälpa till lite. Efter några timmars städning, en snabb frukost i solen och en dusch begav jag mig ner på stan för att fixa lite ärenden. Behövde tex scanna mitt pass till Disney så de kan söka Mexikanskt Visum åt mig. De sa att de behövde hela passet med blanka sidor så jag var till pappas jobb och fixade det. Tänkte att några blanka sidor blir väl bra och var jätte nöjd att jag fick hjälp med det och vart klar men nu visar det sig att Mexico måste ha alla 40 sidor i passet för att kunna fixa visum...Är inte det helt otroligt?! Så det blir till att återkomma på måndag. .Som tur var är Carina och de andra på pappas jobb så snälla och hjälper mig så jag hoppas det är ok att jag kommer tillbaka.Tusen tack så länge iaf! Alla är alltid så gullig mot mig där och frågar hur det går och tycker det är så roligt för mig, det är jätte kul! Efter att ha farit mellan alla ställen var jag på fotbehandling för första gången i mitt liv. Det var bra. Har så fina fötter nu=) Nu får det gärna bli sommar så man kan visa fötterna..Jag har fått så mycket skavsår och fula ärr på fötterna så jag tyckte de var värda en behandling. Men hon som gav mig behandlingen tyckte ändå de var så fina så det var väl bra. De är alla dessa fula knölar bara...Förresten apropå knölar så ska jag inte ta bort min knöl jag fått på foten. Fick komma till en specialist i måndags men han ville inte ta bort den. Han ansåg att jag kommer få mer problem om jag tar bort den. Så nu får jag hoppas på att det går bra i skridskorna ändå.

Sedan har jag och mamma varit ner till Gävle i kväll och hälsat på Viktoria min gamla tränare. Det var jätte kul. Hon har fått en till liten bebis som vi var och grattulerade. Den var så söt. Det var mycket trevligt! Så kul att prata gamla minnen. Hon har verkligen gjort så mycket för mig genom tiden och mycket tackvare henne har jag nått Disney. Man kan säja att jag följer hennes fotspår för hon har en gång själv åkt för Disney On Ice. Hon tycker det är jätte kul att jag är med där och det tycker även jag. Hon sa till mig nu, Sofie enjoy your time there, du kommer att ångra dig sedan. Detta tillfälle har du bara en gång i livet och kommer aldrig att glömma det. Hon har så rätt. Det ska jag verkligen göra i fortsättningen. Jag är så glad att jag har skrivit på ett till kontrakt. Nu vet jag precis hur det är och vad som förväntas. Jag har nog inte riktigt förstått innan vad det är jag är med om men nu efter en tid hemma börjar jag göra det. Jag ska leva som en isprinsessa för det är just vad jag är nu!

Kvällen avslutades med en härlig kvällspromenad med Tyzon. Rena sommarkvällen, så härligt att det är ljust så länge. Här följer lite bilder:

Tyzon, en igelkott som blir skämd av Tyzon och jag.

Mamma och Tyzon. Ni kanske förstår var jag fått min matchning ifrån?? Röda skor, jacka och självklart rött koppel! Alla säger hela tiden att jag blir mer och mer lik mamma å det kanske stämmer??

Jag och Tyzon på väg på kvällspromenad.

Ni får ursäkta mig om det blev ett långt inlägg men ni känner mig väl vid det här laget och ska jag berätta något ska det göras ordentligt..Sorry..Nä nu får det allt ta att bli sängen så man kommer upp någon gång i morgon med. Det ska ju bli fint väder så då kan man inte ligga och sova inte..

Godnatt på er alla!

Kommentarer :

#1: Sofie

Vilket mysigt inlägg! Du skriver så fint, Sofie.

Ja, passa på att lev som en isprinsessa. Önskar att man hade fått en chans att se showen.

Du och din mamma är faktiskt väldigt lika! :)

Kramar

skriven
#2: Sirran

Typiskt dig att skriva så detaljerat! =) me like!

Fina bilder var det även. Idag har jag solat och grillat i the lake house, skit mysigt! Soffan jag är i hbg den 5 juni, så då får du allt ta och vara där! vi kan ju hänga under helgen??? PLEASE??!! när drar du till svininfluensans land då? nä skämt och sido, jag är så stolt över dig! pussssss!!

skriven
#3: maja

Härligt sofie! Vilken söt mamma du har :) Skönt att du inte behöver operera foten. Jag har precis fått reda på att jag klarat alla mina tentor hittills :D .. trodde jag skulla faila på den näst sista. Jag har dock en tenta kvar nu på onsdag.. men den ska nog gå vägen om jag pluggar hårt...sen är det sooooommmar :)

Ha det så gott!

Nu ska vi snart ut i solen och njuta...Sömntutan ricci hälsar... :)

Puss o kram

skriven
#4: Sofie

Tjena brudar!

Ja jag kanske får inse att mamma och jag är lika trots allt men hon är faktiskt väldigt söt så de är ju bra=)

Sofie du kan nog få möjlighet att se showen för jag ska vara i U.S.A hela nästa år så förhoppningsvis är vi nära dig någon gång, det hade varit så kul! Vi får kolla upp det. (Gud jag har inte tänkt på det innan men vi kanske kan träffas massor=))



Bra tajming med skolan Maja att den är klar lagom till jag kommer, då kan vi ha sommar tillsammans. Jag kommer ner till veckan. Men åker systrarna fagerlund denna helg till Udervalla? Jag kommer vara ledig hela tiden jag är nere i hbg så det är först till kvarn som gäller för den som vill träffa mig. Bara att boka in mig=). Tyvärr vet jag inte om jag hinner träffa dig Sofie för när kommer du? Jag måste vara i Bollnäs till midsommar igen..



Nä nu tjejer väntar solen för mig med...Redan sen ut..

Puss å kram på er!

skriven

Kommentera inlägget här :