Platt fall som en pannkaka..

Ja det är vad jag gjorde i dag som musen susie..Jag blev så till mig när publiken var på hugget och gjorde lite mer konster än vanligt tex ett fint flygskär men jag råkade böja mig för mycket framåt och eftersom klänningen är så lång trampade jag på den och föll platt som en pannkaka framåt och kunde knappt ta mig upp..Snacka om att mina knän gör ont nu..Oväntade fall gör alltid ont, (ja alla konståkare vet!). Det  komiska i det hela är att Caroline gjorde pannkakor till mig innan showen (så inte mer pannkakor för mig..=)). Det kändes som hemma när man var liten, kommer hem från träning till osen av pannkakor och äter nygräddade pannkakor tills man är proppmätt..Sedan när barnen är mätta och belåtna ja då får föräldrarna äta några stycken. Så var det idag, super gulligt av henne! Hon gjorde det enbart för mig..

Annars gick showen bra i dag, arenan vi uppträder i denna vecka är jätte stor och isen är nästan fullt stor så snacka om ovant för oss.. Alla var helt slut efter numren då det är skillnad från att åka på mindre is. ( Dock gäller det ej mig då jag är i super form..=p) Har varit till doktorn igen för min rygg i dag och fått starkare medicin. Den är bättre men gör ont men det är tid som behövs för att den ska läka men förhoppningsvis hjälper nu även medicinen att skynda på den lite. Fötterna kändes bra i dag vilket var skönt men så fort showen var över gjorde de int igen, så drygt..Så det får bli en till vecka att bita i hop av smärta..Nog pratat om alla krämpor nu, i morgon är det thanksgiving som är stort här i USA och det ska vi fira med att ha gemensam lunch i morgon, hoppass det blir trevligt! Kommer dock inte bli som förra året som var helt otroligt, ja Siri du kommer i håg..Men life on road is differnent!

Natti natt!

Kommentarer :

#1: Maja

Det är utmaningarna, chansningarna och "misstagen" som formar oss och gör vårt liv värt att leva.. så HURRRAAA! för ditt "fall".. se det som nåt positivt... jag lovar att publiken tyckte bättre om showen nu :D



puss o kram banan! ;)

skriven
#2: Mamma

Maja har nog rätt, så se det som positivt :)(Fast vill ju givetvis inte att du ska ramla)

Så omtänksamt av Caroline, hälsa henne så gott från mig :)

Låter härligt med superform, hoppas krämporna ger med sig så du får njuta av formen :)

Längtar efter dig Gumman, kram mamma.

skriven

Kommentera inlägget här :