Min rygg är lite bättre=)

Min rygg är lite bättre i dag faktiskt. Jag har varit i väg till en kiropraktor i dag som är specialiserad på sportsskador och han var bra. Efter att ha tittat på mig var det första han sa att han kan hjälpa mig, bara det fick mig att känna mig bättre.. Det var revbenen som hade hoppat ur led kan man säga, 2 stycken var på varandra och behövde komma på plats igen . Det hade jag inte klarat av själv så tur att jag gick i väg. Det knakade och sprakade som det normalt inte gör i min rygg. Fick sedan någon typ av el massage. Det kändes faktiskt bättre efteråt men klart det känns fortfarande. Jag ska tillbaka i morgon så jag hoppas det blir bra efter det..Kiropraktorn håller till i old town så jag han med att strosa runt lite till där vilket var mysigt. I går var jag och Matvey ner till beachen en sväng bara för att

få se havet en sista gång..Det är ju så underbart så jag gör allt för att få tid till det även om det bara är för en stund! Annars är det fullt upp här med show och träning, + att jag hade tidig PR i morse..Så nu kommer jag sova gott!




Ja med dessa bilderna förstår ni kanske att man verkligen kan njuta vilket jag försöker göra så gott jag kan..Vad härligt med semester richard, då får ni njuta! ingen fara att det inte hela tiden kommer kommentarer, blir bara glad av att höra att så många följer och stöttar mig här. Självklart upppskattas alla kommentarer! Fast jag har massor att berätta så är jag minst lika nyfiken att höra vad ni alla gör hemma i Sverige..så fortsätt berätta!

Kommentarer :

#1: Maja

Skönt att det börjar kännas bättre... shit två revben som låg omlott på varandra... måste slagit i rejält för hur uppstår nåt sånt egentligen??.. Ser väldigt skönt och varmt ut på bilderna... nu är det höststorm i hbg.. brrrr... Imorgon är det sverige-danmark vm-kval..

till sist lillsofie frågan som alla undrar: Vem är (skridsko)killen på kortet då? ;)



puss o kram

skriven
#2: Agneta

JA.....vem är killen?? Kram Agneta

skriven
#3: silly

har du några allvarliga problem me ryggen :(?



var e bilderna tagna :D?

skriven
#4: Hanna.

Åh, vilka härliga kort (:

skriven
#5: M

Kolla min blogg om skönhetsoperationer och skönhetsingrepp http://martina86.blogg.se

skriven
#6: Gamerguy

Hoppas det blir bättre i alla fall :)



Ha en fortsatt trevlig fredag :)

skriven
#7: Mamma

Skönt att höra att du blir bättre. Tur att du fick tag i en bra kiropraktor. Är det paråkningen som ställer till det? :(

Kul att vi hann prata lite idag, kanske blir tid till lite till snart :)

Kram mamma.

skriven
#8: Sofie roberg

Ja det är så skönt att ryggen är bättre..Vet egentligen inte hur det är möjligt men det kommer från lyften vi börjat göra, Matvey har hållt fel och antagligen har revbenen blivit tilltryggt från det och kommit i kläm. Kiropraktorn förklarade att det räcker med att de flyttas lite för att få fruktansvärd smärta..Å om ni nu är så nyfikna vem killen är så är det "bara" Matvey min paråkningspartner som jag börjat träna lite par med..Inte mer än så..



Förstår om bilderna ser härliga ut för er men bara så ni vet är det inte jätte varmt här heller men antagligen varmare än ni har det i Sverige iaf...

kram på er alla!

skriven
#9: Hanna

Hej Sofie!



Usch vad det låter ont med revbenen! Men hoppas att du får hjälp så att det så fort som möjligt blir bra igen!



Jag kan iallafall lova dig att du har det varmare än vi i Sverige! Idag var det minus på morgonen, om så bara 1 minusgrad, och det här nere i Skåne!



Jag har tävlat min första seniortävling. Det gick bra men man kände att programmet var en halv minut längre! :) I Helsingborg har vi nu bara två veckor kvar till höstlovet! Det kommer väldigt lägligt!



Se nu till att kroppen håller och tuta och kör! :D



Kramar // Hanna

skriven

Kommentera inlägget här :