God fortsättning..

Ja god fortsättning eller vad säger man efter juldagarna?? Hoppas att alla har haft en bra julhelg med mycket gott! Förresten hur gick bandyn i dag, ja för det är väl fortfarande annandagsderby mellan Bollnäs och Edsbyn?

Med mig är allt bra. Showerna går bra, man kommer in sig rätt snabbt. Dock är det fortfarande snöoväder...ja eller egentligen är det väl inte så farligt här men man klarar liksom ingen snö alls..Dock är det mycket värre på andra ställen, tex är alla flygplatser i NY stängda så fam. Coursens flyg till Florida är inställt så de har bilat ner..De lär ha tagit ett tag. Tur att vi inte behöver ut och röra på oss än, vi reser med buss på onsdag till Syracuse, NY förhoppningsvis ska det vara bättre då...

Nu ska jag sova, 2 dagar till med 2 shower vardera. Vi har ätit ris och chili i kväll samt hemmagjord pizzasallad som jag är en hejdare på att göra nu..=)
natti natt!

Kommentarer :

#1: Mamma.

God Fortsättning eller Gott Slut kan man nästan säga nu så här inför det gamla årets slut.

Bandyderbyt blev inställt då det kom 5 dm snö här på Annandagen så det hade ju inte blivit bandy precis dessutom var nästan inga vägar plogade. Tisdag 4 jan är ev ersättningsdatum.

Såg på TV i går hur det var i NY, riktig kaos. Tur att Du hann komma på plats, det var ju inställda tåg också. Hoppas verkligen det ger sig tills ni ska åka igen. Lycka Till med de sista showerna för denna gång! Hoppas vi kan höras något, kram mamma :)

skriven

Kommentera inlägget här :