Mitt huvud håller på att sprängas...

Ja just nu känns det nästan som så, gud så mkt nytt att lära sig...Vi har nu hållit på i 2 dagar med reharsals för att lära oss showen. Det är vi som är här på breakwork som har träning på golv mellan 9-17 medan de andra kan gotta sig på stranden eller vad som helst, lite fuskigt faktiskt..

Som sagt mkt att komma i håg men har ändå gått riktigt bra och fort framåt så vi blir antagligen lediga hela fredag och lördag så då blir det beachen. Har ändå huunnit med 2 dopp i poolen i dag i pauserna..=) härligt med värme!

Ledsen att det inte kommer bilder men ska försöka fixa några. Vart var laddaren mamma? Typsikt att jag missade det, men känns som hela packningen var ett misslyckande så är väl inte konstigt...Men finns ju värre saker, jag har iaf kommit fram och mår och det är väl viktigast.

Några bilder från Copenhagen rock:





Kommentarer :

#1: Mamma.

I uttaget vid öppna spisen i v-rummet, så du måste ha använt den tidigare.

Bra jobbat! Ha det gott på beachen!!! :) Slappa och njut det är ni väl värda (men bränn er inte).

Lycka Till med allt och ha det bra, kram mamma.

skriven
#2: Sirran

Vad duktig du är Sofie! och vad mkt du får lära dig och framförallt se!!! Klart vi måste skypa en dag! jag jobbar ju men e ledig mellan 10-18.30..så vid elva min tid på lördag kanske?? då är hon fem hos dig..eller vad tror du? söndagen kanske?

skriven
#3: Maja

Haha så fina bilder du lagt upp :-)



Njut nu sofie och skit i allt som inte gått som du vill..

Lycka till med allt tingeling! :-)



Kramar

skriven
#4: Jimmyjohanne

This is a very interesting website, I have added it in my favourites. Keep up the good work.

skriven

Kommentera inlägget här :