En till 3 show day snart över...

Ja det är helt otroligt vad tiden går fort men snart är även denna lördag och 3 show day över och i morgon väntar bara en show och sedan en lång resa...Det har gått bra för mig. Jag har varit tingeling som gick bra för att vara första gången i år samt mimmi en show som också gick bra. Hade nästan glömt hur det är att vara i karaktär men gjorde allt för att göra så bra som möjligt och de gillade det=) Det är kul med karaktärer som mimmi någon gång i bland då kan man verkligen ge allt och ha roligt men inget jag saknar att göra för det är tungt och jobbigt.

Matvey ska göra icewatch i natt. Så vi ska passa på att träna mer i kväll. Vill verkligen göra Ariel och Erik detta år så vi behöver jobba på...Icewatch innebär att en person stannar över natten och vaknar upp några gånger för att se att isen inte smälter. (Vi har tank ice denna vecka dvs is som är spolad bara för oss så då har vi ice watch och för det får man extra betalt).

Hoppas alla har en bra helg och får lite skön ledighet!

En av USA:S största kyrkor med massor av mosaik som finns här i St Louis.

Lite mer roliga bilder från vår sightsing dag...

Ligger helt album på facebook från St Louis.

Kommentarer :

#1: Sirran

Hej sot! Kunde inte fa tag pa nagon dator som hade skype igar! men om du ar i narheten av en dator idag sa hojta till! ar hos will i nagra timmar till och han har ju skype -)

Kul att lasa att di kampar pa! love u!

skriven

Kommentera inlägget här :