Sista dagen med bil..=(

Ja vi har hyrt bil i vecka men den tiden är snart slut då den ska tillbaka i morgon..Det har varit helt underbart att kunna köra som vi vill ochh göra vad vi vill när vi vill. Vi bestämde oss för att göra det fast det kostar en del när man är undet 25 men vi har ju semester så då ville vi ha det. Det är värt det då stranden ligger en bit bort så betala för taxi hela tiden blir en del..Varken jag eller Matvey har kört i USA och jag är inte ens duktig på att köra i sverige. Var allt lite nervös för hur det skulle gå men det har gott toppen! Eftersom det är automatare här vart allt helt plötsligt jätte lätt, bara att koncentrera sig på trafiken. Vi har en liten söt röd chevrolet som är så lämplig att köra. Båda vill köra hela tiden så vi har fått dela på det..=) Detta bådar gott för framtiden för min del, jag kommer kunna köra bil!!!

Matvey framför vår lilla chevrolet

Vi stannade på sun harvest en dag från stranden. De tillverkar färskpressad juice där från apelsiner odlade i florida som man får provsmaka. Tror vi drack flera liter var så gott det var efter en dag på stranden så det var värt omvägen=)


Här ser man vart apelsinerna kommer ifrån samt vart vi är i Florida.

Har aldrig varit så skoj att åka skridskor...

Ja det var verkligen längesedan jag kände sådant sug till att vara på isen. Det känns inte som ett jobb eller uppoffring när vi åker i väg till ishallen för att träna utan det är med glädje. Trots att vi har semester och skulle kunna göra massa annat vill jag på isen, för vi hinner ju även annat. Det är ju så himla varmt och fuktigt att några timmar i solen/dag är tillräckligt.
Lite bilder från stranden:


Första dagen var vi på stranden i Ft. Myers, där var det långgrunt och lugnt.Andra dagen var vi på Bonita beach och där var det vågor!

Fast det var över 5 månader sedan vi var på isen tillsammans går det riktigt bra. Det kändes jättte bra på en gång. Klart lite ovant var det men det kom direkt vi började. Mina 2 veckor på is hemma i sverige hjälpte verkligen då mina fötter är vana och jag själv känner mig vän med isen så det har börjat precis som vi önskat. Matvety har blivit så mycket större och starkare + att jag är i väldigt bra form och fått bättre kontoll på min kropp så allt känns så lätt. Hoppas vi kan fortsätta såhär och att mitt knä håller, då kommer vi komma långt detta år! Vi kan inte göra mer än att kämpa på och ta en dag i taget och självklart ha kul, då ska det gå bra. Tony är nu på plats och vi jobbade med honom 1,5 h på golvet i kväll och det kändes bra. Bara att vara beredd på en öm kropp efter alla dessa lyft..Men framgång kommer ju med blod, svett och tårar säger man så jag är redo för det!

Florida!!!!

Japp det är vart jag varit nu i snart en vecka. Estero närmare bestämt intill Ft. Myers på östkusten. Har fortfarande inte kommit in det här med att blogga men jag ska skärpa mig och få in vanan igen för jag antar att många är nyfikan hur jag har det?? Kan bara säga att jag har det underbart just nu. Detta är en kanon start inför en ny tour så jag är så förväntansfull vad framtiden har att utvisa.

Jag och Matvey hade sådan tur att det gick att ordna att åka tidigare och få tillgång till is och även att Tony Disneys partränare kommer att hjälpa oss. Vi är med en annan show och nyttjar deras is och har boende med dem så inga extra kostnader, ja allt blev så smidigt och alla är så hjälpsamma här.  Fast vi gjorde detta för att komma i form och bli redo för show hinner vi ha semester med då vi har is 1 gång/dag. Det räcker för ingen idé att stressa fram något. Vi tränar sedan gym och lyft och annat själv precis när vi vill. Så tid till annat finns med så vi njuter så av varma Florida! En kanon start helt enkelt!

Shopping på ett jätte fint utomhus köpcenter.


Uppdatering...

Ja då var det dags för lite uppdatering av bloggen. Ledsen att jag inte skrivit på hela sommaren men jag kom liksom av mig. Det kändes lite meningslöst att skriva då jag mest skriver för att hålla vänner och familj uppdaterade av vad jag gör och är med om när jag är ute på mina äventyr. Hemma i Sverige träffar jag ju alla och telefon är lättare så jag bestämde mig för att ta ett sommarlov även från bloggandet och ta vara på de riktiga stunderna med alla istället. Något som var helt rätt!

Kan bara summera att sommaren varit kanon. Ja kanske inte vädret fullt ut men jag han få några dagar på stranden och en vecka på Rhodos så jag klagar inte. Sedan han jag med massa annat. Ordspråket säger ju: "Inget ont som inte har något gott med sig", och jag kan inte säga annat än att det stämmer. Min knä skada som först var jätte jobbig har visat sig stärka mig otroligt på flera sätt. Kroppen fick en paus och chansen att byggas upp från grunden i lugn och ro och jag känner mig starkare på alla sätt och i jätte bra form så det är lovande för framtiden. Mentalt har jag även hunnit vila upp mig och känna efter vad jag vill och tycker om. Jag liksom känner sug till en ny tour för Disney On Ice. Det är precis vad jag vill göra i mitt liv just nu. Samtidigt har jag hunnit prova på att studera lite för ev. framtida studier och jobb. Jag har läst till internationell styrkeinstruktör och det var jätte intressant. Jätte nöjd med utbildningen och känner helt klart att det är en bana att fortsätta på i framtiden, vem vet kanske läsa till personlig tränare en dag?? Ja som sagt jag har fått ideér för framtiden sedan får vi se vad det blir. Jag har verkligen njutit av tiden hemma i sverige och hunnit ta igen saker jag legat efter med tex alla mina album från tidigare tourer som nu är klar. Ja det har varit jätte bra på alla sätt och jag är såååååååå nöjd!

Jag vill tacka alla underbara vänner och familj för att ni alltid finns där och ni ska veta att ni betyder massor! Ni har gjort att jag känner mig så välkommen hemma i sverige och trivs så bra med er. Jag har många nya goda  minnen med er som jag tar med mig till USA och lever på.

Tack alla för sommaren i Sveige! Vi ses nästa år igen (om ni inte kommer och hälsar på i USA förstås som alla mer än gärna får göra!).

Flroida nästa och början på en ny Disney tour!

RSS 2.0