Columbus, OH nästa...

För ovanlighetens skull har vi även show i morgon måndag. Det är helgdag här i USA så många är lediga så därför blir det show för oss. Vi reser sedan efter showen i morgon vid 16 tiden till Columbus i Ohio, en resa på 8 h. Det blir bara en ledig dag denna vecka då vi har första showen på onsdag igen. Men vi ska inte klaga då vi haft mkt ledigt innan. Kommande vecka kommer Judy (högsta chefen) och har kontrakt talk med oss alla. Då får man säga hur året gått och vad man önskar till kommande år. Vi ska försöka se till att hinna titta på några shower på DVD så vi kan ha en aning om att önska något, inte säkert att man får det men hon brukar försöka göra vad hon kan men som sagt bara att vänta och se ändå vad vi får för kontrakt...

Allt är bra annars förutom att Matvey blev sjuk på sin födelsedag efter att vi varit och ätit i fredags. Han har varit hemma sedan dess men mår bättre nu så ska vara med i morgon. Var nog en förkylning bara...Hoppas alla andra är friska och krya!

Ska krypa i säng nu..Kom precis hem efter att ha gjort ett försök på nattclubben här på hotellet. Men det var något speciellt i kväll med band som spelade och styrdans, åldern var 50 +. Vi dansade loss i 1 h men sedan gav vi upp, en tidig kväll för att vara ute och men skönt det med!

natti natt


Några vinter bilder från min promenad vid hotellet.

Kommentera inlägget här :