Somnar som en glad, nöjd och stolt Prinsessa!

I kvällens show var jag och Matvey Ariel och Erik. Egentligen inget jätte märkvärdigt eftersom vi gör det nästan varje vecka men normalt gör inte understadys show under veckan utan bara under helgerna när vi har flera shower..+ att vi bara är 3:e unerstady..Till det var familjen Feld här, dvs de som äger hela Disney och tittade samt 2 olika koreografer som jobbar för alla Disney shower. Så det var lite extra. Otroligt kul att få detta förtroende och möjlighet att visa upp sig. Vi tog vara på den chansen och gjorde bra i från oss. Jag var väldigt nervös och skakig (vet att det ska vara som vilken show som helst men bara för att man vet att speciella perosoner sitter i publiken kommer nerverna..) men hanterade det bra=) Efteråt fick vi mycket beröm från alla vilket var jätte kul, även dessa personer gillade hur vi såg ut i kostymerna. Ja jag har all anledning att vara nöjd och glad och för en gångs skull kan jag säga till 100 % bra jobbat Sofie och vara stolt, även Matvey är glad fast självklart var det några men...

Kommentarer :

#1: Mamma.

Vad roligt att höra. Så klart att Ni ska vara glada och nöjda. Förtroende och beröm blir man glad av och ni är väl värda det :)

Massor av kramar från oss som tänker på Er och saknar Er... Så glada för Er skull, kram mamma, pappa o lillebror Pontus :)

skriven
#2: Maja och Alvin

Grattis! Bra jobbat! :-)

skriven
#3: Sofie

Tack så mycket!=)

skriven

Kommentera inlägget här :