Tråkigt men sant...

Ja nu är det 100 % klart att denna show, Princess classics läggs ned efter denna tour. Disney lägger alltid ner en show varje år och öppnar upp en ny. Så antalet jobb är detsamma så det behöver vi inte oroa oss för men det blir ju inte med denna show. Kommer sakna denna show då den är väldigt bra men som sagt det blir något nytt istället för oss. Bara att vänta och se vad vi blir erbjudna samt vad den nya showen ska handla om. Hade varit kul att vara med från början av en show och se hela den processen men det innebär extra mycket jobb och lång reharsal i början samt ett år till i USA då den nya showen altid börjar i USA. Som sagt bara att vänta och se vad som händer med allt..3 månader kvar!

Allt är bra med oss annars. Gjorde Ariel och Erik i dag igen och det gick bra, kul, älskar det, dock var jag nervös i dag...Men men klarade det bra ändå. Vi har 2 shower i morgon sedan reser vi ca 3 h till Wilkes-Barre, PA för en vecka.

Hoppas alla har en skön helg!

Kommentarer :

#1: Mamma.

Förstår att det känns tråkigt... Ni som jobbat så intensivt och bra för dessa roller... Men men... man brukar ju säga "inget ont som inte har något gott med sig"... Hoppas det blir något riktigt positivt efter denna show också... Det kanske också blir något som passar Er perfekt... Håller alla tummar för en bra lösning :)

Massor av kramar från mamma, pappa o Pontus.

skriven

Kommentera inlägget här :