Lite bättre i dag..

Ja i dag har jag inte grinat, jo förresten lite då jag fick hacka löken till maten..Men det var ok..=)Har mest försökt att inte tänka så mycket på allt då jag bara blir ledsen och förtvivlad. Det är helt enkelt bara göra det bästa av allt nu och se till att bli bra och komma igen! Har varit och köpt en ny resväska i dag, samt kollat pris för att skicka hem en låda då jag har övervikt..Det kostar men inget att göra åt saken, allt måste hem! Jag var sedan och drack kaffe med Whittney och bara pratade lite. Det var skönt att vara ute i solen och bara få prata lite..Vet fortfarande inte när jag åker hem, antagligen på fredag men väntar på min biljett hem..Så vi får se helt enkelt..

Jag och Whittney i soliga Denver

Kan det finnas mer tårar???

Ja det är frågan, känns som jag borrde ha tömt mitt förråd på tårar de senaste dagarna men ack nej det kommer mer hela tiden. Det är verkligen jobbigt just nu..Går hela tiden i tankarnas banor och det är så lätt att det bara kommer..I dag har det varit en jobbig dag. Först stressad över att jag snart ska åka hem och hinna få allt fixat tills dess då jag inte ens vet vilken dag det blir. Sedan var det girls party i kväll som jag hade velat vara med på då det hade varit sista chansen men jag fick inte..De tyckte det var olämpligt att delta då jag är "out" vilket är löjligt då jag ändå ska åka hem. Men så är reglerna så inget jag kan göra åt saken utan bara att acceptera...Var med en halvtimme innan och berättade för alla att jag lämnar och det var fruktansvärt, tårarna bara sprutade men många gulliga och stöttar..Jag vet att här på tour är det aldrig "goodbye" utan "see you later" så får komma i håg det...Men det är ändå sorgligt då jag säkerligen inte komma träffa många på länge och detta är ju min andra familj just nu då vi varit tillsammans i 8 månader..Ja usch säger jag bara, livet är inte alltid roligt...

Alla tjejer redo för en natt i Denver i en partybuss de hyrt, Själv är jag helt rödgråten och i tofflor...

Home sweet home..

Ja det brukar man säga men nu vet jag inte om jag håller med...Som det ser ut kommer de att skicka hem mig nu på en gång..Mitt knä är inte bra och jag kommer inte ha möjlighet att komma tillbaka på isen denna tour. Det är bara 2 veckor kvar så det är inte mycket men jag hade inte velat ha detta slut. Jag hade velat göra en till show och vara del av avskedet med alla då denna show läggs ned. Men för mitt eget bästa vet jag att jag tjänar på att vila upp mitt  knä 100 % först innan jag är tillbaka igen. Kan annars bli men som jag får lida av längre fram...Det viktigate nu är att bli bra och kunna komma tillbaka hel och stark för nästa år. Men det är jobbigt...Försöker vara stark och vara positiv och göra det bästa av allt...Vi får se hur det går...

Jag äter min första sushi middag..=) Jag har inte gillat det särskillt mycket så jag beställer det aldrig utan smakar bara någon gång i bland. Men nu har jag ätit min första middag=) Det var ok, inte min favoritmat det är så speciella smaker men det är nog något man lär sig. Det är nyttig mat och går att få tag på överallt så jag ska ge det några fler chanser!

MRI resultat..

Jag fick mina magnetrontgen resultat pa en gang i dag och det sag battre ut an vad de trodde. Det behovs inte operation just nu. Det ska laka av sig sjalv. Troligen ar det inre ligamentet som ar trassigt. Jag har fatt som en protes att ha pa mig sa jag inte kan rora benet i sidled sa benet ska laka fortare samt ta ned svullnanden. Jag ska nu ha rehab och ata smartstillande sa det laker snabbare. Dock tror doktorn att de tar minst 2-3 beckor att bli bra. Sedan ar det pafrestande att aka skridskor da det ar massa olika rorelser. Det betyder att det inte blir fler shower for mig..Det kanns for j*vligt rent ut sagt!Jag fortsatter att hoppas pa att fa gora iaf en till show!

Dåliga nyheter...

Ja det är vad jag har..Var tillbaka  tillt doktorn i dag för knät då det gått 5 dagar och det inte är bättre. Kom till en bra ortoped doktor efter massor av väntan så bara det gör en på dåligt humör. Han tror att det är det inre ligamentet som fått en ordentlig smäll. För det behövs operation, det är en vanlig variant lättare att göra, hade det varit de i mitten av knät är det värre. Det tar normalt 2-3 veckor att bli bra. Men är det värre handlar det om månader. Visar det sig att bara vara blåmärke och inget ingrepp behövs tror han ändå på minsat 2-3 veckor. Vilket betyder inga fler shower för detta år och med Princess classics för mig..Inte det slut jag hade hoppats på..Men jag har MRI (magnetröntgen) i morgon som får avgöra allt. Så jag hoppas fortfarande på det bästa!

Här är lite bilder från Hockey matchen vi såg i går kväll. Det var min första NHL match och det var toppen. Vilken match vi fick se, slutade oavgjort, blev förlängning som till sist avgjordes med straffar. Hemmalaget Colorado vann mot Columbus så stämningen var på topp! Disney hade ordnat en buss åt oss som vi betalde 20 dollar för var och biljetterna var gratis. Stod 94 dollar på dem så inga dåliga platser vi hade, en toppen kväll!Rolig maskor som kom och showade för, precis framför mig...

Massage!

Det är vad jag har fått i kväll=) Hittade ett bra massage ställe i närheten av hotellet när vi var och handlade i morse. Passade på att boka en tid för kvällen då det inte är så mycket att göra här + att jag inte kan. Priset var ok så jag slog till, har funderat länge men inte blivit av..Jag hade 1,5 h vilket var kanon. Tid att ta tag i lite knutar men ändå hinna slappna av. Killen jag hade var bra och stark som jag gillar. Kanon!

Allt vore toppen nu om bara mitt knä var bra. Önskar inget hellre just nu..Det är fortfarande jätte svullet och jag haltar illa och har svårt att böja det..Vill bara bli bra!!!!

I morgon är det hockytime, yeee. Äntligen ska jag få se en riktig NHL match. Vi har en buss som går härifrån för att se matchen mellan Colorado och Toronto. Inte så insatt men har alltid velat se en NHL match så i morgon "is a dream coming true". Kollade in lagen lite och det spelar 3 svenskar i Toronto, dock inga jag känner igen namnet på..Hade ju hoppasts på att få se Foppa men så blir det inte..Inga andra svenskar spelar med Colorado..

Nu ska jag sova, klockan ringer 8.30 då det är frukost dags, har gratis frukost denna vecka så det ska vi ta vara på!

Natti natt

Loveland nästa!

Om ca 1 h beger vi oss till Loveland, CO som är nästa stad. Skönt att bara ha ca 2 h bussresa denna vecka. Jag och Matvey har precis checkat ut från hotellet och sitter nu och väntar på att de andra ska komma så vi kan bege oss. Både jag och Matvey har varit borta denna vecka. känns lite bättre än sist gång jag var borta iaf då jag har sällskap men ändå så fruktansvärt tråkigt. Jag önskar inget hellre än att få göra show just nu..Vet att det inte hjälper utan bara att bita i hop tills det är bra. Det känns iaf lite bättre i dag. kan röra benet mer och sitta/gå bättre så det är jag glad för=) Hoppas på att det ska gå fort så jag kan vara tillbaka på isen i Loveland så missar vi inte så mkt..

Tog en liten promenad i dag förbi ishallen och tittade i träningshallen där många duktiga åkare tränade, bla Rachel Flatt. Det var tripplar som gällde där. Konståkningen är verkligen stor här och många bra stjärnor tränar och har tränat här genom åren.

Zamboni är vad jag kan köra just nu men det är ingen höjdare, jag vill åka skridskor!!

Trött på sjukhus!!!

Japp det är jag verkligen, var där i 7 timmar i dag...Jag ramlade från ett lyft i går på isen efter showen och slog mig ordentligt. Det var ett nytt lyft där jag är upp och ned i luften balanserad på en arm..Ja det är verkligen svårt men vi kände att vi ändå är redo att göra det. Alltid ev svår fråga när man är redo för nästa steg utan att göra sig illa samtidigt som framgång kommer med blod, svett och tårar. Vi klarade det, vilket vi är stolta över för det är ett STORT framsteg men sedan sista gången kom balansen liite fel och jag föll rakt ner i isen..Som tur var slog jag ej i huvudet utan det var mitt knä som fick en ordentlig smäll..Matvey vred sin axel då han försökte ta emot mig..Vi gjorde båda röntgen och så men inget allvarligt som tur var. Bara fruktansvärd smärta för min del..Fick stark medicin som jag hoppas ska hjälpa..Sedan bara vila och hoppas det går över fort.
såhär ser lyftet ut.

Så jäkla typsikt, vi är så nära slutet av touren och vill inget annat än träna och showa. Vi har vår inshow (ja där man får visa vad man vill för nummer inför framtiden, utifrån det bestämms roller och så..)som vi så gärna vill visa att vi jobbar och går framåt om 2 veckor..Samt vill så gärna göra Ariel och en parvideo och tiden springer på..men men hade kunnat gå värre och vi har ändå hunnit med mycket detta år och ska vara stolta och glada över det! Sedan vet vi för oss själva att vi klarade gainer som lyftet heter..Vackra Colorado springs!

Ja det är verkligen vackert här. Man ser berg överallt runt omkring staden vilkert är coolt men sedan när man beger sig upp i dem blir det bara ännu vackrare då man kommer nära naturen och den tar aldrig slut. Det är inte många städer i USA som ser ut så och har något gamalt och vackert att se därför uppskattar man det ännu mer då.

Jag följde med Vicky och James i dag till pikes peak och garden of gods (ett jätte trevligt engelskt par som bilar hela touren själv, ja man behöver bil för att ta sig upp så hade tur som fick följa med dem för detta är minnen för livet!)

Vi var till pikes peak som är en del av rocky mountain, amerikas mest kända berg. Utsikten var underbar, vi var 3 353 m över havet, 11 00 feet. Toppen är 14 110 feet men vi kunde inte åka ända till toppen då det var stängt pga av för hög vind...Men det var tillräckligt!

Vi var sedan till garden of gods, ett naturlandmärke med gammal historia. Vacker park med olika röda sandstensformationer.

En fantastisk dag! Livet kan inte bli bättre just nu..Är verkligen tacksam för att jag får resa till alla dessa fantastiska platser och få minnen för livet!

Några bilder följer här men internet är alldeles för långsamt..mer finns på facebook!


Pikes PeakGarden of gods


A wonderful day!

Här I colorado springs har vi mötts av våren, solen skiner och man behöver inte ha jacka. fortfarande lite kyligt i skuggan och om det blåser men i solen är det riktigt härligt. Jag var ute och sprang i morse och fick ta av mig till linne..=)

Vi har i dag varit till Broadmoor hotel, det är ett gamalt historiskt hotell precis nedanför bergen med jätte vacker utsikt. Vi var även på figure skating hall of fame museum som låg intill. Det var intressant. Lärde mig bla att första professionella ishowen var Ice follies som framträdde första gången 1936, från det har sedan alla shower växt fram. Vi hade fika i solen efter det på Broadmoor hotel för att sedan bege oss till seven falls. Det är ett känt vattenfall i rocky mountains som består av 7 olika fall. Det var över 240 trappsteg till toppen...

Vi har sedan hunnit med ett gympass där jag gjorde min första riktiga chin utan hjälp=), god middag och bubbelpool. Nu väntar sängen för att vara redo för mer sightsing i morgon!


Bilder från broadmoor hotel
Seven falls

Colorado springs here we come!

Japp i morgon bär det av mot Colorado och närmare bestämt colorado springs. Vi lämnar hotellet vid 6.30, först buss 3 h sedan flyg 3 h och buss 1 h så rätt lång resa. Vi har sedan en 2 h tidsskillnad från östkusten så det är 8 timmar till sverige dock bara 7 nu då vi ställde om klockan till sommartid natten som var..Det var något som tog kål på mig, var super trött i morse och är nu med så ska lägga mig snart. Vi hade bara en show i dag och det gick bra, tack och lov...

hoppas på ej övervikt..första gången vi flyger med bagage detta år så lite orolig. försökte dock lämna så mkt jag kunde med showen...


Här är en bild från dagen vi var till utomhus käpcentret som var jätte mysigt.


Stolt!

Ja i kväll lägger jag mig nöjd och stolt! Vi gjorde Aurora och Philip i kväll och jag gjorde riktigt bra i från mig=) Vi har inte alls gjort det många gånger i år då jag strular till det med mina hopp..Vet hela tiden att jag kan, det är bara i huvudet det sitter..Så i dag fick jag äntligen till det, ja tom Matvey sa "good job" och inte "fuck you" som han annars skulle sagt..Så det känns toppen!

Annars är det lite kaos här, vi pratade precis om att vi klarat oss riktigt bra i år med folk sjuka/skadade, Februari brukar annars vara en sådan tid då det är nära slutet och alla är trötta. Skulle inte sagt något för i dag var vi 8 personer borta jämfört med förra veckan..Några borta går alltid bra då andra bara får göra lite fler nummer än vanligt men är det såhär många borta blir det svårt att få i hop. Men med gott samarbete fick vi i hop det och showen gick bra.

Nu måste jag sova så jag håller mig frisk och är hyfsat pigg i morgon..Var egentlgen gratis bowling i kväll men jag och MAtvey hoppade över det då vi var riktigt trötta efter en lång dag. 3 shower väntar i morgon så i bland måste man säga nej till det roliga.. Fast show är roligt med så jag är nöjd ändå!

JAg och Matvey som Aurora och Philip. jag själv gillar Ariel mycket bättre då den kostymen passar mig bättre. Denna är alldeles för stor..Men det ser lite bättre ut på isen iaf när det inte är så nära håll...

Borde sova...

Ja det borde jag verkligen då vi har PR i morgon 5.15 AM...Ja hoppas jag kommer upp då det var längesedan sist gång jag var uppe den tiden...Blir tillbaka till sängen efter det kan jag lova!

Första showen är nu avklarad och det gick bra. Det var bra publik och isen lagom storlek, ja helt enkelt bra. Glömde förressten berätta att vi åkte för i princip fullsatt publik varje show förra veckan i Pittsburgh. Det var en alldeles ny arena för detta år där NHL laget normalt spelar. Så omkring 50 000 personer såg oss förra veckan, inte illa!

Både jag och MAtvey börjar pigga på oss, dock fortfarande hostiga och snoriga..Men men är väl sådana tider nu..Gjort vad vi kunnat för att kurera oss..

Denna bild är i från utgången förra veckan då vi 3 som fyllde blev bjudna på en "tjej" shot av Drew. Var god måste jag säga för jag är normalt inget fan av shotar...


Alla tjerer redo för utgång, själv dissade jag klänning och körde på jeans då jag har mitt "sår" att tänka på...

Fort Wayne, IN!

Japp nu har vi kommit fram till Fort Wayne. Resan gick bra, var framme vid 2.00 i morse. Sängen som gällde då men tyvärr räckte inte sömnen för när jag vaknade hade min förkylning brutit ut.. Hostar riktigt från bröstet och täppt i näsan men inte alls hängig. Matvey är piggare och även han bara förkyld nu. Vi har bara tagit det lugnt i dag och försöker kurera oss. Dock är jag super glad ändå, ja det liksom känns som livet leker. Vi fick återigen mycket beröm från vårat nummer som Ariel och Erik i söndags då vi gjorde en mycket bra show=)

I går under resan såg vi en gammal TV show från Australien, "skating on thin ice" som är grunden till stars on ice i england och sedan även stjärnor på is i sverige. Det var ett gäng kända personer från Australien som skulle lära sig åka skridskor och bli proffessionella på 5 veckor för att kunna vara med i Disney On Ice och gissa vilkenn show det var- jo princess classics! Ja detta spelades in och sändes 2005 när våran show turnerade där. Sue våran PD var den som bestämde vilka roller det skulle ha och om de klarade det. Det slutade med att alla klarade det och gjorde en del av våra nummer med hjälp av orginal konståkarna som åkte för denna show till en speciell show. Jäkligt coolt måste jag säga. Kände igen en del av konståkarna.

Hoppas alla hemma i sverige är friska och krya! tänker på er alla! 5veckor tills jag är hemma nu...

24 år fyllda!

Ja då har jag blivit ett år äldre och förhoppningsvis ännu klokare=) Tack så jätte mycket för alla gratulationer! Alla är så himla gulliga! Firade dock inget speciellt i går då det var jätte fullt upp med reharsals och show men han ut en sväng på torsdag kväll och dansa lite vilket var lyckat. Det var många av oss som gick ut och fick gratulationer av alla när midnatt passerade. Tog det rätt lugnt då jag redan var förkyld och som tur var mådde jag inte sämre efter det. Så jag har insett att i bland måste man pucha sig lite om man inte känner för det innan för väl i väg är det skoj och man mår bättre av det efteråt!

Dock har Matvey blivit sämre, han är ännu mer förkyld i dag och har fått feber. Han var duke första showen och svettades som en galning efter det. Jag var iväg och fick medicin efter första showen och det hjälpte lite så 2:a showen var vi Ariel och Erik. Det gick riktigt bra men Matvey var helt slut efter det. Han gick hem och sov efter det medan jag fullföljde denna 3 show day med en sista show. Jag är bara normalt trött nu så jag hoppas på en god natts sömn för oss båda så vi kan må bättre inför morgondagen då det är tänkt att göra Ariel och Erik igen. Vi har 2 shower sedan en ca 6 h bussresa till Fort Wayne, IN som är nästa ställe.

Hörs mer från nästa stad! Lite bilder från utgången.

Jag, Pavel (matveys bästa kompis), matvey och Ryan, Pavels flickvän som också firade sin födelsedag.

Till höger, Eliie, jag, Nathan och Christine


Kan en tupplur rädda dagen??

Ja det får jag hoppas! Både jag och Matvey är småhängiga..Började med halsen för oss båda och i dag är Matvey matt. Vi hade en tidig show i morse vilket var jobbigt då man är trött och småkass för bästa medicinen är sömn! Så vi har nu sovit lite och är redo för en till show. Jag känner mig ok nu. Det är sedan tänkt att vi ska ut på en nattclub i kväll som jag skrev innan då vi är 3 tjejer som fyllt/fyller. Jag känner inte alls för det och brukar normalt inte gå så här mitt i veckan men känns som jag borde när det är min födelsedag med. Blir ingen tid att fira annars för i morgon är reharsals hela dagen sedan show på kvällen. Men men så är det bara att göra det bästa av allt. Som tur är så är inte en födelsedag lika märkvärdig längre då man ändå bara blir äldre och jag känner mig fortfarande som 18!

Måste kila nu men här kommer några bilder från vår sightsing dag i Pittsburgh. Ingen wow stad, bor drygt 300 000 människor här men är ganska skabbigt och inget jätte häftigt  att se. Vi hade bra väder vilket var härligt. Vi tog en tripp upp till Mount Washington med incline och hade bra utsikt över staden, broarnas stad som den kallas samt "the golden trriangle" då 2 floder rinner på varsin sida av staden och bildar tillsammans en tredje...Hoppas ni inte tar illa upp med lite fakta trots att inlägget blev långt igen...Love Ariel and Eric!


Ja jag älskar verkligen det och ännu mer när jag ser dessa bilder. Det gör att jag bara vill träna och bli ännu bättre! Hoppas på att vi kan göra det denna vecka igen då jag känner mig bättre från min skada. Vi har första showen på onsdag kväll sedan 2 torsdag, 1 fredag, 3 lördag och 2 söndag så totalt 9 så rätt fullt upp..Men jag ska inte klaga, mycket värre att vara skadad och vara"out" man saknar det direkt då...Vi har bara tagit det lugnt i dag då vi kom fram sent till Pittsburgh, ca 4.30 i morse..Man blir helt seg av det men jag hoppas vara tillbaka på banan i morgon så jag hinner utforksa staden lite...

RSS 2.0