Vackra Colorado springs!

Ja det är verkligen vackert här. Man ser berg överallt runt omkring staden vilkert är coolt men sedan när man beger sig upp i dem blir det bara ännu vackrare då man kommer nära naturen och den tar aldrig slut. Det är inte många städer i USA som ser ut så och har något gamalt och vackert att se därför uppskattar man det ännu mer då.

Jag följde med Vicky och James i dag till pikes peak och garden of gods (ett jätte trevligt engelskt par som bilar hela touren själv, ja man behöver bil för att ta sig upp så hade tur som fick följa med dem för detta är minnen för livet!)

Vi var till pikes peak som är en del av rocky mountain, amerikas mest kända berg. Utsikten var underbar, vi var 3 353 m över havet, 11 00 feet. Toppen är 14 110 feet men vi kunde inte åka ända till toppen då det var stängt pga av för hög vind...Men det var tillräckligt!

Vi var sedan till garden of gods, ett naturlandmärke med gammal historia. Vacker park med olika röda sandstensformationer.

En fantastisk dag! Livet kan inte bli bättre just nu..Är verkligen tacksam för att jag får resa till alla dessa fantastiska platser och få minnen för livet!

Några bilder följer här men internet är alldeles för långsamt..mer finns på facebook!


Pikes Peak



Garden of gods

Kommentarer :

#1: Mamma.

Vilka minnen... vilka fina bilder du får och vilken tur du har som har så fina vänner :)

Hälsa Vicky och James så gott från oss också, kram mamma.

skriven

Kommentera inlägget här :