Ingen rast ingen vila..

Ja eller hur lyder ordspråker egentligen? Något liknande är det iaf...Det är precis vad som gäller för oss. Vi trodde vi skulle vara lediga i 2 dagar nu tills vi börjar med vår show på tisdag men det visade sig att parträningen fortsätter här i Lakeland. Tony är här för att hjälpa till fram tills tisdag för andra shower (en show har precis varit här och haft reharsals och vi är 2 nya som kommit nu). Det är några par som får extra hjälp av honom och vi var med på det. Jätte skoj att vi får mer hjälp och att de tar med oss som par nu. Tony sa faktiskt att vi är certifierade paråkare nu och att vi måste visa det nu=). Känns ofattbart men så är det så bara att ta det till sig och visa det!

I dag har vi haft 1,5 h på golv med lyft, sedan en timme på is med några andra par. Det gick bra på golv, Sue vår PD (ja hon som ansvarar för vår show) var impad av oss och sa tydligen till Tony att hon såg att vi jobbat på bra innan, skoj. Sedan på isen klarade vi vår första dödsspiral=) Vi sa när vi kom till USA att det ska vara ett mål för denna tour då det är riktigt svårt..Men efter träning med Tony i 3 dagar var vi mycket närmare och kunde som sagt redan i dag bocka av det.

I kväll tar vi det lugnt med ett härliigt bad sedan god steakmiddag och nu ska vi gå till en bar för en drink med Eddy, behöver slappna av lite och ha lite skoj med!





Lite bilder från napels och 5th Ave som var väldigt vackert!

Kommentarer :

#1: Mamma

Ingen rast och ingen ro bara ila bara gno...

Ja så kanske det är för Er men ni får verkligen bra resultat också :)

Kul med framgång och beröm...

Ha det gott båda två och Lycka Till med allt!

Kul och viktigt att ni hinner ha lite roligt också :)

Massor av kramar från ett höstlikt Bollnäs, mamma.

skriven
#2: Soffan

Dödspiral!!!!! Whaooo! Kramar, Agneta

skriven

Kommentera inlägget här :