Snacka om att tiden går fort...

2 dagar kvar av 2012, ofattbart, tiden bara flyger fram...Måste säga att jag är mycket nöjd med detta året och hoppas på att 2013 blir lika bra. Antar att det bästa man kan göra är att ta vara på tiden för den lär inte gå långsammare...
 
Vi har haft 2 dagar med show här i Providence nu och har 2 dagar kvar. Det går bra men många som är halvsjuka och vi är hela 6 personer borta vilket är jätte mycket då alla nästan är med i varenda nummer. I dag fick en tjej spela en kille i finalen för att det inte finns fler reserver..Ja så illa är det. Hoppas på att folk blir bättre och att få permanenta ersättare. 4 av dessa 6 är inte tillsatta än sedan förra veckan då 2 fick sparken..Ja tuffa tider men alla hjälpts åt bra så "the show can go on.."
 
I kväll tittade Allison på vår show som jag var bra kompis med mina första år på tour. Hon bor nu i närheten och tog vägarna förbi. Skoj att träffas lite, åt middag på cheese cake factory, lika gott som vanligt. Tror det är en av mina bästa amerikanska restaurang kedjor, allt är alltid gott och det är stora portioner och stor meny.
 
Sovdags nu, 3 shower i morgon, natti natt

Kommentera inlägget här :