Virginia Beach!

Nu har vi kommit fram till Virginia Beach. Allt gick bra, tog 5 timmar att köra hit med stopp några gånger, vi var så trötta så byttes av flera gånger. Vi kom inte fram till Roanoke förrän 5.30 i morse..Var en lång resa. Hämtade sedan bilen vid 12 och begav oss. Kände oss som riktiga amerikaner då vi åt buffe till brunch, skulle äta frukost men klockan var redan efter 13 så det var lunchtid, det fanns allt och då menar jag allt...Matvey var i heaven=) Sedan hoppade in i en bil och bara körde. Absolut ingen rörelse i dag...Känns inte helt bra men det får vi ta igen i morgon. Känns dock jätte bra att vara hos Elly. Hon blev så himla glad att se oss. Hon hade mat förberedd när vi kom, till de drack vi öl och vin och bara pratade, mycket trevligt! Ska tilläggas att hon är 91 år..Ofattbart.
 
Vi ska bor i hennes extra rum. Får se vad vi hittar på i morgon under dagen men vid 16 ska vi över till Billy med familj och fira lite tidig jul. Mysigt att få lite familje känsla och bo i ett hus någon dag=)
 
Natti natt på er alla! En vecka till jul nu...

Kommentarer :

#1: Mamma.

Oh vad roligt att höra att det blev av och att ni kommit fram... förstår att Elly blev glad :) Synd bara att det är så stressat schema så ni inte får möjlighet att njuta lite mer nu när ni är där... men ni får ta vara på den tid ni har och njuta av samvaron med kära släkten i deras hem :)
Krama Elly från oss, så omtänksamt att ordna och inte kan man tro att hon är 91 inte... Hälsa att vi ringer i jul, det är alltid lika roligt att få höra hennes röst :)
Krama sedan Billy, Janine, Anna o Holly också, är helt säker på att ni får en underbar kväll tillsammans. Vi skulle så gärna viljat vara med! Vi tänker ofta på dom och längtar tillbaka för vi hade så trevligt och kände oss så välkomna när vi var där. Hälsa och tacka så mycket för deras fina julkort, så kul att få se dem alla igen:)
GOD JUL till er alla och massor av julkramar från ett riktigt vintrigt och fint Bollnäs.
Puss puss mamma, pappa o Pontus.

skriven

Kommentera inlägget här :