Liten resumé av New York!

Nu är vi hemkommna från 2 dagar i NYC. Vi har haft det toppen! Älskar verkligen den staden men vilket tempo det är så säger ändå borta bra men hemma bäst. Vi kom dit vid 14 måndag och åkte hem 18 tisdag så mycket skulle hinnas med under detta dryga dygn men det lyckades vi bra med!

Vi började med att äta lunch på fika, ett svenskt café med bla. köttbulle mackor och semlor fanns men testade dock ej dem utan nöjde oss med soppa och macka, samt kaffe så klart!

Matvey fick sedan sitt hår klippt samt var det dags att få mina naglar fixade så Matvey fick följa med. Han fick en vanlig manikyr samt för våra torra händer gjorde vi något slags "stearindopp"..Ja man doppade händerna i detta och de lindades sedan in i varma handdukar. Efter det var de jätte mjuka och luktade gott!

Vi hade sedan en lite fördrink innan vi mötte upp med Ashleigh och hennes mamma som också var i NYC för middag på hard rock café på time square. (Ashleigh är e n ny tjej till disney som kom för en månad sedan).


Tisdagen började vi med frukost på ett mysigt café innan vi var över till Williamsburg. Där hittade jag ett till svenskt café så det blev mer kaffe och matvey åt en "negerboll".


Sött hus
Sedan var vi till en ny park, highline park som de har byggt på ett gammal järnvägs spår en trappa upp, konstigt men så var det..


Vi träffade sedan Linda en sväng , shoppade smink och åt middag innan det var dags för hemfärd till Reading, PA. Skönt att vi har en hel dag att återhämta oss innan det är dags för show på torsdag.
Bryan park
Tack från oss och NYC för denna gång, lovar att bli tillbaka många gånger till i framtiden!

Kommentarer :

#1: Agneta

Så skönt med lite "vila". Skulle gärna varit med på ett hörn. NY verkar fanatastiskt. Kram

skriven

Kommentera inlägget här :