Hong Kong dag 2!

Här kommer bilder i från Hong Kong dag 2.
 
Dagen började med shopping i Mong Kok på de 3 kända gatorna ladies market, electronic goods and sports goods där vi bla fick köpt våra mobiltelefoner som både jag och Matvey är mycket nöjda med.
Sedan bar det av mot udden av Kowloon där vi tog Star Ferry för endast 2.80 dollar enkel resa över till Hong Koong Island. Det är ett gammalt och vanligt transport sätt mellan de 2 öarna.
Clock tower
Sedan var det dags att ta sig upp för the Peak som är Hong Kongs nr.1 attraktion. Man tar tram upp till Hong Kong islands högsta topp där man har vacker utsikt över Victoria Harbour. Samt finns det shopping och massor av restauranger. Vi åt på Bubba Gump, en känd amerikansk kedja. Både jag och Matvey blev super nöjda, Matvey fick sina ribs, onion rings och öl och jag utsökt fisk samt deras utmärkta efterrätt, jamm!
Vacker utsikt från restaurangen.
View of the city from Sky Terrace 428
View of Victoria Harbour
The anvil-shaped The Peak Tower has a large viewing platform called Sky Terrace 428, in addition to dining and retail outlets.
 
Det var väldigt kallt denna kväll och blåste bra så var inte ute där så länge. Vi köpte varm choklad och begav oss sedan hemåt efter en lång men utmärkt dag!

Kommentera inlägget här :