Slapp dag!!!

Det är det i dag. Var ut och dansade i går på en nattclubb på ett av hotellen så blev sent, samt efter nästan 3 timmar på dansgolvet sa mina stackars fötter i från... Dock var det värt det för hade riktigt skoj! Som jag sagt innan älskar jag att gå ut och dansa, (mycket mer än att bara gå till en bar) så när den chansen kommer bäst att ta den. Vi är ju i "Vegas" så man kan ju inte bara vara hemma varje kväll...
 
Hotellet/hotellerna är så himla stora så bara för att gå och äta går man hur mcyket som helst och fast man inte gör något speciellt blir man rätt slut av att leva i casinon och vara runt massor av människor så fort man lämnar sitt rum. Så därför har jag bestämt mig för att bara vara i rummet i dag innan det är dags för träning i kväll. Jobbar mellan ca 18-22 både i går och i dag med principal ice och reharsals sedan börjar vi med show i morgon, 2+2+2 ser schemat ut så bortskämda igen...Dock mycket träning så blir ändå rätt långa dagar när vi väl börjar så bäst att ladda lite...Ska gå till gymmet en sväng nu men det är bara att ta hissen så ok=)
Jag hade ingen kamera med mig så tog inga kort från gårdagen men en tjej tog denna. Snacka om att vara en blandning av människor: korta/långa och svarta/vita från hela världen. Ja ser ganska roligt ut i bland när man inte vet anledningen vi är tillsammans..=)
 

Kommentera inlägget här :