Baltimore, MD!

Har haft 2 bra lediga dagar här i Baltimore. Hunnit med de vanliga praktiska som mathandling, gym och tvättat i morse innan showen. Trots de har vi hunnit med att utforska staden lite också. Bara nägra kvarter i från hotellet ligger hamnen som är jätte mysig. Man kan gå långt längs med vattnet och mycket restauranger och butiker mm. Samtidigt är det väldigt sketchi och farligt i vissa kvarter...Ja lite konstigt att det skiljer så men så är det..
 
Det var i går stort firande med parad och konsert då Baltimore vann Super bowl. Ja lite häftigt att vi råkar vara i den stad som just vann super bowl som är så stort här i USA. Dock hoppade vi över paraden och tur var det för när vi gick ut för sigtsing efter att den var över var det ändå jätte mycket folk på gatorna och bara lila (deras färg..) Såg på nyheterna att en person blev skjuten i samband med firande precis intill..Ja lite halvskumt är det så man får passa sig! Men här är iaf lite fina foton vi fick från hamnen, var där både måndag och tisdag och gick år varsitt håll:
Bild från våran lunch/fika i går på ett mysigt ställe en kille tipsade om. Goda belgiska våfflor och latte=)
 

Kommentarer :

#1: Mamma.

Fina bilder!!! Ja var försiktiga... Ha det gott, kram mamma.

skriven
#2: Maja

Åh vad jag längtar efter att resa när jag ser dina bilder. :-)

Här är allt bra.. sportlov om en vecka.. tjihooo! :-)

Puss o kram

skriven
#3: Agneta

Härliga bilder och mmmmums vad goda de våfflorna ser ut! KRAM

skriven
#4: sofie

Hade lite tur med hyfsat väder vilket alltid gör att bilderna blir finare=) Som sagt alltid roligt med nya platser att besöka, men det är väl nära för er nu med Maja, när reser ni? Kanske skypa en gång innan dess, passar nästa vecka när ni har lov?

Trevligt lov till er nere i Skåne!

skriven

Kommentera inlägget här :