Goodbye Baltimore and hello Washington!

En enkel resa i dag på drygt en timme. Skönt att vara framme i tid. Vi han i väg och handla i kväll vilket är skönt så vi kan stiga upp och ha frukost hemma. Sa precis att tänk att ha ett stort kylskåp med allt och inte hela tiden behöva tänka så mycket på vad vi behöver och planera och ta vara på vad vi köpt för veckan..Men å andra sidan har vi det finns det ingen chans i världen att få se så mycket som vi gör...Det överväger för stunden...
 
Dags att sova nu är riktigt trött och vi har en rätt tuff vecka igen med första showen onsdag och sista på måndag då det är helgdag här i USA då. Totalt 10 shower här i Washington. Jag har dessutom min första intervju denna vecka. Det är en på telefon för Pittburghs största tidning ( vi uppträder där om 2 veckor) som ser fram emot att ha Rapunzel i showen för första gången därför blev det jag. Spännande men nervöst. Har lite träning på morgonen först med vår media mentor då det är mycket att tänka på vad man får och inte får säga. Vi får hoppas det går bra.
 
Här är sista bilderna jag tog i Baltimore.

Kommentarer :

#1: Mamma.

Låter spännande att få testa på intervju... förstår att det kan kännas lite pirrigt men helt övertygad om att du klarar det bra :)
Ja det är för- och nackdelar med allt men det är nog rätt att se världen först för att sedan slå sig till ro och ha ett stort välfyllt kylskåp... :)
Må så gott, kramar mamma o pappa. Hälsa Billy m fam så gott om de kommer.

skriven

Kommentera inlägget här :