En mycket kall men dock underbar dag i NYC!

Vaknade till solsken och tänkte att i dag är det nog ganska kallt. Det visade sig vara JÄTTE kallt. Ja nästan - 10 och blåsande vind så det kändes som -15...En närmare chock för oss som inte alls haft kallt under touren. Men vi trotsade kylan och promenerade först hela vägen till Brooklin bridge (ca 30 min) och sedan över bron. Ja det var inte så varmt..Men väldigt vackert!
 
Väl framme på manhattan passerade vi world trade center som i dag har en minnesplats man kan gå in i. Det öppnade 2011 som 10-års jubileum till 9/11 så jag har inte varit där. Man behöver biljett men den är gratis. Dock hade vi inte tid för det då vi skulle möta upp med Linda Coursen för lunch på grand central. Så gullig som hon är hade hon bokat bord på ett jätte mysigt fransk ställe en bit i från. Maten och atmosfären var utsökt. En jätte trevlig lunch och pratstund fick vi. Tack så jätte mycket Linda, du är underbar!
 
Efter det tog vi subway ner till greenich village där sockerbit ligger. En svensk godisaffär med allt tänkbart gott lösgodis vi har i Sverige ( för det är inte vanligt här i USA..) Vi trotsade kylan lite mer och promenerade genom west village och Soho för att sedan ta subway hem till Brooklin.
 
Vi hämtade tvätten som var så fint vikt och klar, han med ett bra gympass samt kokade Matvey god soppa till middag. Väldigt passande en sådan här kall vinterdag. Nu väntar ett varmt bad innan sängdags.
 
Som ni förstår tog vi vara på vår sista lediga dag i NYC på ett mycket bra sätt och jag är mer en nöjd! Älskar NYC och kan inte vänta tills jag är tillbaka igen nog för att kommer dröja ett tag nu...
Här följer lite bilder samt har jag uppdaterat facebook med fler.
Redo att gå över brooklin bridge!
NYC here I come!
Empire state building
Lunch med Linda
Massor av good godis!
 
 

Kommentarer :

#1: Mamma.

Härligt, vilken dag ni fick till!!!:)
Fina bilder! Härligt med varm soppa och ett bad efter en så fin men kall dag.
Här är drygt minus 20 nu, klart och lugnt som tur är så blir nog en strålande dag men lite kall som sagt. Vi åt också soppa i går, det passar bra såna här dagar :)
Massor av kramar mamma.

skriven

Kommentera inlägget här :