Travelday!

Då var det resdags igen. Med buss denna gång. Vi har precis startat en 6 timmar lång resa mot Nagoya. Perfekt bussväder för det små regnar ute och vi är jätte trötta så ska snart försöka sova lite. Vi hade tur och han med Tsukiki fish Market i morse. Det är världens största grossist fisk- och skaldjurs marknad samt en av de största grossist matmarknader av något slag. Det var häftigt! Återkommer med bilder och mer uppdatering. Orkar inte hålla mina ögon öppna längre, var uppe 3.30 då vi samlades 3.45 för att bege oss till marknaden. De tar bara in ett antal turister varje morgon så måste vara först till kvarn, vi hade tur och kom in. Efter det tillbaka till hotellet och sov en timme innan det var samling. Som sagt berättar mer i nästa inlägg när jag är piggare=)
 
En karta på de 13 städer vi uppträder i här i Japan så får i en liten ide om vart vi är och hur långt vi reser.
 
 

Kommentarer :

#1: Mamma.

TACK för kartan!!! Roligt att se och följa Er och nu fick vi en fin överblick :)
Vilka upplevelser...!!!
Förstår att Ni är trötta nu... men fiskmarknaden verkar vara värd den tidiga morgonen (men jag förstår nog inte hur ni tog Er upp efter allt hårt jobb nu)
Hoppas Ni kan sova på bussresan för det var jobb i morgon igen sa du...
Vi väntar med spänning på dina bilder... :)
Fortsatt Lycka Till med allt och hoppas Ni hinner vila Er lite också... förstår att det måste ta på rejält i den värmen med alla shower.
Massor av kramar från mamma o pappa <3 <3 <3

skriven

Kommentera inlägget här :