Japan!

Nu har jag anlänt säkert till Japan. Resan gick bra men blev ändå långt då vi landade 9.00 lokal tid på lördag morgon och behövde vänta på flygplatsen på hela gänget för att sedan 20.30 flyga från en annan flygplats i Tokyo till Tomakomai där vi har reharsals.
 
Men den väntan gick bra då jag spenderade dagen på ett japanskt badhus kallat onsen(tror jag). Vi flög med en tjej från Ungern från Finland som blev mött av en gammal disney tjej från Japan på flygplatsen som tog oss dit och jag fick följa me=) Det var något annorlunda...Men härligt, perfekt efter en lång resdag och sedan i framtiden efter en lång dag med 3 shower. Jag kommer göra det fler gånger! Här är några bilder:
Jag och Dora från ungern efter en lång resdag redo för bad! Dora har åkt länge för Disney och varit i Japan 2 gånger innan så hon är van. Trevlig tjej!
Innan man själv går in kan man lämna av hunden, vore något för mamma och pappa, spa en dag medan tyzon blir ompysslad=)
Dora och jag i de fina outfitterna=) Först går man in killar och tjejer var för sig och byter om till dessa outfitter sedan kommer man ut gemensamt och där finna massor av affärer, matställen, man kan gå och få naglarna fixad, massage mm. Sedan går man in separat för att duscha/bada. Där var det massor av olika pooler i olika temperturer och storlekar samt basu av olika de slag. Alla går omkring helt naken. Sedan sitter man på ministolar framför en spegel (som de sminkbord jag hade när jag var liten) och duschar och fixar sig. Sedan finns liknande ställen efter där man blåser hår och sminkar och smörjer sig. Alla produkter finns att använda gratis.
Massor av mat att välja på, blev nudlar för mig=) Inte det bästa jag ätit men var ju rätt trött efter resan så man kanske vänjer sig, får man hoppas iaf=)
Dora och Aumi utomhus i mini bassänger som hade olika slags stenar att gå på så de masserade fötterna. Fanns även de där fiskbadet man gör för att få fina fötter men vi hoppade det...Jag tog sedan 20 min ryggmassage och det var toppen, hade kunnat ha massage för timmar då killen var jätte stark i nyporna och bra men får bli nästa gång!
En toppen dag trots man var trött. Vi tog dessa datorstyrda tåg till och från flygplastsen. Mötte resten av gruppen på flygplatsen och flög 1,5 h för till slut vara på plats på hotellet. Somnade helt utmattad 24.00 och sov till 11.15 i dag...
 
Mer Uppdatering följer...
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :