Lång dag!

Har det varit i dag...PR i morse så uppe 7, sedan karaktär träning med Paddy som är en av regissörerna för Disney showerna som är här och "kollar läget". Efter det en snabb liten tupplur innan det var show dags klockan 14. Vi hade sedan en till klockan 19. Tur iaf att ishallen ligger vägg i vägg med hotellet så det går att gå tillbaka mellanåt vilket hjälper mycket. 
 
Vi gjorde 2 mycket bra shower. Första som Tangeld coh andra som Lejonkungen. Vi fick mycket bra feedback av Paddy för båda nummren så det var jätte skoj att höra. Hon trodde verkligen på historien vi berättar med våra roller vilket är jätte viktigt. Hon tyckte även att det var bra och starka element. Vi har verkligen jobbat hårt särskillt med Tangled på alla detaljer och Sue är hela tiden på oss ( på ett bra sätt för att hjälpa oss bli bättre) vilket verkar gett resultat. Lejonkungen har vi inte jobbat lika mycket på och känns inte lika bra. Det har inte varit perfekt på länge heller så det kändes riktigt bra i kväll så jag somnar gott!
 
Nu längtar jag bara till att veckan ska bli över. Känns att vi varit i väg mycket då vi inte har några rutiner alls. Öppnade första showen utan att ha mathandlat och sovit dåligt så tufft redan från början. Inte hunnit med gym heller så det känns också konstigt när vi är så van att alltid gå... Men kan nog vara bra med en veckas helt vila från annat än show. Motivationen blir då på topp! Dock otroligt glad att vi fick chansen att träffa kompisar i Toronto och ha en heldag i den vackra staden. Samt vilken upplevelse det var med VM på plats. Helt annat att se live. Vi såg par och herrar korta. Det var jag och Johan som tittade. Matvey följde med men umgick hela tiden med en gammal kompis som han inte sett på länge. Han tävlar i isdans så var ledig i ondags. Matvey var jätte glad för det=). Önskar vi kunnat se mer men bättre än inget. Det var i samma arena som uppträdde i för ganska precis ett år sedan vilket var konstigt. Märks att konståkning är stort i Kanada för hela staden gick i VM;s tecken. Här är några bilder;
Vinnaren av korta och nu även total världmästare.
ä
Tarasova och hennen ryska kille som det tyvärr inte gick bra för...
Danmark och Justus strid gick det bra för som tog sig till finalen dock inte lika bra där...

Kommentarer :

#1: Mamma.

Härligt!!! Fina ni är... hälsa Johan också :)
Vilket härligt sammanträffande alltihopa... Canada som är sådana avstånd och ni är så pass nära just när VM går... och Matvey får chans att träffa en gammal kompis :)
Så glad för er skull, vilka lediga dagar... Först besöka kompisar i Toronto sedan en dag med VM i London och på det bra feedback när ni kommer tillbaka till show!!! :)
Kan det vara bättre... Puss o kram mamma o pappa <3 <3 <3

skriven

Kommentera inlägget här :