Loveland, CO!

Hit ankom vi i natt efter en lång resa, över 540 miles och ca 9 timmar. Det gick iaf bra och hade tur som bara hade en show i går så vi kom i väg lite tidigare. Åkte vid 16.30 och var framme ca 01.30 men eftersom Colorado är mountain time ställde vi tillbaka klockan en timme så var i säng innan 1 vilket inte var så farligt. De skiljer 7 timmar till Sverige nu.
 
Vi steg upp 8.30 för de har även gratis frukost denna vecka som serveras till 9.00. Vi bor på embassy suites som är ett jätte fint hotell med små sviter, dvs ett sovrum och ett vardsgsrum man kan stänga dörren mellan. Frukosten är också jätte bra. Amerikansk frukost är inte så mycket att hänga i julgranen för normalt särskillt om det är ett enklare hotell. Men denna vecka finns allt i bra kvalite. De gräddar tex. omelett och pannkakor efter beställning som var utsökt!
 
Vi var sedan och handlade och tar det nu bara lugnt. Både jag och Matvey känner oss inte helt hundra. Inte sjuka men näsan min bränner...Så får se om vi bara tar det lugnt och njuter av det fina hotellet i dag. De har happy hour mellan 17.30-19-30 så går nog ner på det en stund.
 
Nu ska jag kolla lite TV shower, smash är en jag följer och har 2 episoder att ta igen från Kanada innan det visas i morgon på TV....
 
Ha en bra vecka alla nära och kära!

Kommentera inlägget här :