Skön dag!

Vaknade 9.00 då vi har gratis frukost denna vecka som slutar 9.30. Efter frukosten åkte vi och veckohandlade på en gång, skönt att starta veckan med det och få lite rutin igen..Bäst att ha det gjort innan man hittar på annat...
 
Sedan fick jag en del gjort som har legat över mig så det var skönt. Jag har bla. äntligen en bra mobil som fungerar. Fick ju en ny Nexux 4 av Matvey på alla hjärtansdag och i dag fick jag simkort så jag kan ringa, sms:a och surfa på internet hur mycket jag vill. Jätte lämpligt och skoj men ovant då jag vant mig att leva med stenålders telefoner och inget internet..Ska njuta av det de sista 2 månaderna! Har även beställt nytt simkort till telefonen så jag kan använda den även i Sverige så det är toppen!
 
Tog en välbehvövlig tupplur en timme följt av en liten fika för att piggna till och köra ett pass på gymet, relaxade lite vid poolen efter det medan Matvey lagade god middag. Har sedan kollat TV och organiserat inför morgon kvällen då vi blivit erbjudna gratis biljetter till broadways turnerande lionking som spelar i Omaha, NE 8 miles från oss. Vår promoter gör tydligen ett byte med vår show vilket vi är jätte glada för. Lion King kostade kring 100 dollar när vi kollade i NYC för att gå. Tur vi inte gick då....Ska bli jätte skoj!
 
Innan dess ska jag fortsätta ta tag i saker som ligger över mig samt hinna med ett pass på gymet. Är en passande vecka för att ta det lugnt och få skar gjorda då vi bor i princip på en parkering med casino intill...Ja inte mycket här i Council Bluffs, IA. Det bor omkring 62,230 personer här till skillnad från Omaha där det bor 408,958 personer. Men vi behöver vila så försöker inte ens se vad som finns att göra för säkert finns det något. Men alltid krångligt när man inte har bil och måste ta taxi till allt. Lättast att stanna hemma då. Så det gör vi men skoj med lite show på kvällen iaf=)
 
Dags att sova nu,
 
Natti natt

Kommentera inlägget här :