Halloween!

Vi hade vårat årliga Halloween party i lördags. Vi hade hyrt en bar där det var öppen bar mellan 22.00-02.00, 2 killar har ett litet "band" så de spelade samt var Matvey DJ. Han har köpt en mini utrustning och kan köra som på en riktig nattclub. Han gillar att mixa med musik och brukar göra sin egen recordning men tror inte han har DJ:at inför andra innan så detta var hans premiär inför en större grupp av folk. Han var suverän och alla gillade det. Jag hade skoj och fick dansat fast vi bara var på samma bar hela kvällen, gillar mer att dansa än att bara hänga på en bar så detta var toppen!
 
Var dock inte lika ordnat som förra året då vi hade ett suveränt Halloween party. Men allt är mycket lättare i USA där halloween är så stort, här i Kina firas det inte ens så inte lätt med kostymer. Men trots omständigheterna gjorde alla bra i från sig och de flesta var utklädd. Jag var en katt och Matvey med 2 till "old school guys a windy day" eller vad man ska kalla det. Rolig ide faktiskt.
Matvey
Johan som catain hook from once opon a time och jag som katt.
Min första ansiktsmålning någonsin, helt ok för att vara så spontant.
Will, Matvey och Andy
Courtney och jag
Det var vi fem som var i väg till Peking och Siam.
 
 
Disney bjuder på ett party/tour och vi får själva välja till vad. Det kan antingen vara thanksgiving, jul eller nyår. Vi har valt att ha ett nyårsparty på Manila/Filippinerna. För att bekosta alla andra partyn/BBQ:n brukar varje show varje år ha en aktion. Där aktioneras alla nya till företaget ut till att vara en slav för en dag. Man kan tex använda sin slav till att tvätta åt en, bära väskorna en resdag osv. Eftersom det inte är så många nya varje år brukar man även aktionera ut tjänster man kan erbjuda. Tex baka om man är duktig på det, crew kan hjälpa till med det de är bra på, ja i princip vad som helst. Vår show slog rekord detta år och samlade in över 13 000 dollar, kring 80 000 svenska kronor. Helt galet men snacka om ordentliga partyn som väntar! Detta var bara upvärmning=) 
 

Kommentera inlägget här :