Shanghai!

Nu är vi framme i Shanghai och här kommer vi att vara i 3 veckor. Börjar jobba på fredag med shower fram till söndag, totalt 7 st så lite mer av normal vecka. Sedan är vi lediga här i 2 veckor innan vi flyger till Macau där vi blir i en vecka för show. Eftersom vi blir här så länge är det ingen ide att stressa att se och göra allt på en gång fast det finns så mycket att göra utan vi ska ta det i lugnare tempo. Bättre att göra lite research om vad vi vill se/göra och planera det lite bättre. Som sagt tiden finns!
 
Har precis ätit frukost som även denna vecka ingår på hotellet och det var riktigt bra. Fanns mer än förra veckan och saker vi gillar till frukost så det var toppen. Så vi ska se till att äta där! Hotellet i sig är helt ok. Ganska gammalt men rummen är mysiga och tillräckligt med plats så helt ok att bo här i 3 veckor. De har ett gym, inte det största men räcker för mig så det är bekvämt. Samt har de SPA och massage som är billigt så dit kommer jag också gå!
 
En till sak de har här i Shanghai är TGI Fridays, (amerikansk kedjerestaurang). Ja både jag och Matvey har verkligen blivit ganska amerikanska i vissa saker så självklart blev det en tripp dit när vi kom fram i går kväll. Efter en halvtimme i taxi och lite förvirring hittade vi det äntligen och det var precis som det skulle vara! Tur taxi är billigt här=) Det blev frozen margheritas och goda välgjorda hamburgare, jamm! 
Fast vi äter så mycket god varierad mat och Matvey är jätte duktig på att laga är han samtidigt så otroligt svag för hamburgare...Han skulle kunna leva på det...Han var lycklig i går när han fick sin burgare och chicken wings. Frågar man honom vart han vill bo är svaret givet: USA!

Kommentera inlägget här :