Sun Asia Ocean World in Dalian!

 Liter bilder från i tisdags när vi var på Ocean world. Det såg jätte gammalt ut när vi kom dit och inte alls attraktivt. Dock var det helt ok förutom att det var gammalt och delfin showen var jätte dålig. Jag älskar delfiner i vanliga fall men blev besviken. Dock var dessa djur söta, (bild nr 1 och 6) såg ut som en blandning mellan val och delfin. Vi såg en show med dem där 2 människor simmade med dem. Vi såg även en till show som var bra, 2 bilder nedan. Sedan lekte vi lite och gick runt området innan hemfärd. Blev en tripp på ca 4 h, skönt att göra något under en dag men inte en hel dag för det är jobbigt. Skönt när vi har den tid/möjlighet vilket vi har haft med all denna ledighet..=) And more is coming soon!
 
Dalian Beach. Inte det ställe jag skulle åka till för att bada. Skönt att det är höst här så man inte behöver känna sig tvingad till att bada=)
 
Uppvärming inför bangijump=) Vill så gärna hoppa det senare under touren när vi får chans (Australien eller Nya Zealand kanske) men vet inte om jag vågar längre...Detta är tillräckligt med pirr i magen..
 
Ok nu är det dags att sova. Blev ingen utgång i kväll. Alla var trötta å det är väl jag med..Men var allt lite sugen i dag men kommer väl fler gånger. Blev en härlig fruktsallad och lite internet istället och det funkar bra det med efter en lång dag, Bussen gick 8.15 i morse och var inte hemma förrän 22.45 så lång dag. Men alla 4 shower har gått bra här i Dalian. Var skoj att åka igen efter 2 veckors ledigt. Vi är lediga här i morgon sedan flyger vi på måndag till shanghai och börjar jobba fredag. Har totalt 7 shower nästa vecka. 
 
Och kära läsare, hoppas ni har en bra helg!

Kommentera inlägget här :