Xin tian di

Det är namnet på distriktet vi var till i dag. Vi spar som sagt all sightsing tills vi är klara med showerna efter helgen då vi har massor av ledig tid. Men för att göra något i dag tog vi metro till ett distriktet där vi köpte en kaffe och strosade runt lite. Xin tian di var ett litet kvarter med äldre hus och många restauranger/cafeer samt fancy shopping...Vi bara gick runt lite och gjorde inget speciellt. Behövde vara tillbaka till 16 då våra väskor kom med lastbilen vi skickade dem med från Dalian, (har bara haft en väska sedan lördags).
 
Gjorde insanety i morse och ska styrketräna lite nu i kväll. Är man van att röra på sig jämt och ha massor av shower är det ovant att göra ingenting i flera dagar så jag passar på att träna på när vi ändå har gym lämpligt på hotellet och inget annat bättre för oss. Ja gymet är nog en av mina favorit platser här på jorden tillsammans med sängen=) No life without working out and sleeping! Här är lite bilder från dagen.
 
Kaffe blev det även i dag men inte starbucks. Var ett annat cafe intill som vi testade för att variera oss lite. Är egentligen inte något jätte fan av starbucks men det blir mest det ändå då man vet säkert vad det är och finns oftast alltid överallt. Ja i USA är det bara det som gäller och efter att ha bott i USA och jobbat med amerikaner länge smittar visst tänkande/vanor av sig. Men vi försöker allt testa på lokala ställen om vi kan som i dag och det var bra med!
Ett till outdoor gym fullt av pensionärer. Härligt att se!
Inte illa med detta gröna gräset i November...De du pappa, vore något att klippa det nu=)
 

Kommentera inlägget här :