Fantastisk resa!

Då var jag tillbaka i Dalian igen efter en helt utmärkt resa till Peking och Siam. Helt slut och utmattad efter all sightseeing fylld med massor av kultur/historia, shopping, besök på unika fabriker, kinamat i massor, 3 olika shower, tågluffning och skratt och minnen för livet!
 
Ja Kina har verkligen att erbjuda! Glöm NYC om man ska åka och shoppa säger jag bara, det är Peking som gäller! Har verkligen fått en helt annan bild av Kina och håller inte med dem som säger att det är hemskt, luktar illa, otrevliga männsikor och allmänt jobbigt. Har man bara lite tålamod och beredd på att allt inte är som man är van är det inga problem alls. Vi har träffat många hjälpsamma människor och bott jätte bra så fast man i bland måste kissa i ett hål i marken är det toppen! 
 
Men borta bra och hemma bäst stämmer utmärkt, Var otroligt skönt att komma hem till vårat hotell här i Dalian för trött är jag. 7 dagar är rätt långt, särskillt när det är så intensivt. Vi har startat dagarna 7.30  fram till sen kväll så det känns på...Blev välkommen med nylagad stew ( köttgryta med potatis och grönsaker), blommor på bordet, ljus och en present av Matvey. Snacka om härligt avlsut på en underbar resa. Vi har varit i från varandra i en vecka, saknat honom så skönt att vara hemma! Tack för det fina välkomnandet!
 
Ser fram emot en veckas ledigt här i Dalian nu innan vi börjar jobba. Har massor av sömn att ta igen och längtar till att få träna igen..Har inte gjort något alls på en hel vecka (mer än att gått...)och det är långt när man är van att träna jämt. Men var nog välbehövlig vila då vi varit i gång sedan slutet på Juni utan längre uppehåll. Jag är super laddad så semestern har gjort sitt. Blir inga större utflyktsmål här i Dalian, vi har halloween party på lördag, ska på seaworld en dag sedan bara träna massor, sova, slappa och ta reda på alla kort jag knäppt för det är massor!
 
Minnen för livet är vad resan och gett! Tack Johan, Cortney, Perri och Hope för en fantastiskt vecka!
 
Mer uppdatering från resan kommer så småning om!

Kommentera inlägget här :