Japan tourer har nått sitt slut...

Efter 4 månader, 141 showdagar, 141 shower och 540 000 biljetter sålda är det nu dags att summera tiden i Japan. Ja ett minne och erfarenhet för livet är något som är säkert! Det är svårt att beskriva tiden här i Japan med bara några ord, det är så mycket känslor som är inblandade både positivt och negativt. Annorlunda är något som är säkert!
 
Japan touren är så himla olik de andra Disneytourena på flera sätt. Servicen är toppen och kommer helt klart sakna resandet här med väskservicen de har då man bara ställer ut väskorna utanför sitt rum och sedan ser man dem i sitt nästa hotellrum, ja underbart är det. Liksom har vi blivit så otroligt välbeött av alla och shuko teamet som jobbar med Disney här är helt fantastiska och kommer bli saknade. Alla människor är så vänliga och hjälpsamma trots att de inte kan engelska (ibland blir det nästan för mycket) och det är så himla tryckt. Man kan gå vart som helst själv utan att vara rädd och tappar man bort något kommer det alltid till rätta, folk vågar inte stjäla vilket är fantastiskt. Det bästa av allt måste vara alla vackra blommor vi får av alla barn efter varje show, man känner sig så uppskattad, love it!
 
Det som är mindre bra och man inte kommer sakna är maten. Ja har försökt att testa så mycket som möjligt men måste säga att jag inte är något big fan av maten, för mycket ris och nudlar och för liten variation. Dock är det miljontals varianter av de grejer som finns och allt är super plottrigt. Ja seriefigurer och barnsligt övarallt och dryg pipigmusik spelas jämt. Samt alldeles för vamt under sommaren och för mycket folk....
 
Ja verkligen både gott och ont med Japan. Det har varit en fantastisk tid och jag har lärt mig mycket men är redo att fortsätta Asien touren. Dock kommer det bli ovant då vi varit här så länge och helt kommit in i de Japanskavanorna som tex toaletter med fler funktiener och "kioseker" i varje gathört. Men "life is going on"... Kina är nästa, vet inte hur det kommer bli...Återstår att se, reser dit på tisdag men åker redan i morgon till Tokyo och bor på hotell vid flygplatsen där en natt då vårat flyg går tidigt på tisdag morgon. Uppdaterar lite mer och kan skypa i morgon med den som har tid för sedan vet jag inte hur det blir med internet. Vi har haft trådlöst abonemang här i Japan som vi nu sagt upp. Hoppas dock vi kan lösa något nytt.
 
Tack för mig och Japan!
Rapunzel and Flynn having a 2 weeks break but will be back in China=)!
 
 
 

Kommentarer :

#1: Mamma.

Ja vilken Japanresa ni gjort!!!
Skönt för Rapunzel o Flynn med två veckors semester nu ;)
Massor av kramar mamma o pappa <3 <3 <3

skriven

Kommentera inlägget här :