En vecka till avklarad!

Tiden bara springer fram och kan inte fatta att det redan är september och vi avklarat ytterliggare en vecka av show. Står inte på förrän vi är klara med Japan... Denna vecka har gått bra, bara 3 dagar jobb och endast 8 shower så enkelt som en plätt. Alla shower blev av då Typhoonen som väntade dra över oss inte blev så farlig. Ja jag sov som en stock den natten och hörde inget mer och efter det har det bara regnat vilket det även gör fortfarande...
 
Passar därför bra med lång sovmorgon och härlig frukost. Matvey gjorde icewatch i går igen så han var trött när han kom tillbaka vid 8.00. Även jag sov rätt länge och låg och drog mig i de underbart sköna sängarna vi har denna vecka. Jag var på korean BBQ med ett gäng i går kväll och sedan ut och dansade, super skoj var det! Steg sedan upp och gjorde all american breakfast till oss bestående av: hash browns, skinka, bacon, äggröra, toast, juice, kaffe och färsk frukt. Serverade kaffet och mjölk i de fina riktiga kopparna/kanna vi har denna vecka=)
Vi ska nu gå ut en sväng och kanske shoppa lite på ett köpcenter. Matvey behöver klippa håret och det regnar så inte så mycket annat att göra..Hade tänkt åka till stranden men det blev inte så som sagt. Tror vi får en chans till längre fram så hoppas på bättre tur med vädret då!
Fick ännu mer fina presenter i går, denna gång även ballonger och godis samt självklart mera blommor=)
 

Kommentera inlägget här :