Bay of Islands!

Här kommer de sista härliga naturbilderna i från Nya Zealand. Är det något jag förknippar NZ med så är det naturen, så vackert! Dessa bilder är i från Bay of Islands dit vi tog en tripp i från Auckland. Vi var på en delfin cruise där man ser kända "hole in the rock" och normalt delfiner. Men självklart såg inte vi en ända...Jag som älskar delfiner och vi åkte långt enbart för denna cruise. Visst var det fint men lite för långt att åka enbart för denna cruise då vi inte han mer. Men vi såg massor av fåglar, några sälar och jag testade Fish and Chips så får vara nöjd med det!
 
Kommer verkligen sakna NZ och dess vackra natur men är otroligt tacksam att jag fått en chans att uppleva en del av detta land och ser fram emot att komma tillbaka en dag och upptäcka mer för det finns massor att se och göra!
Kända, "the hole in the Rock"

The Bay of Islands is an area in the Northland Region of the North Island of New Zealand. It is about 210 km by road to Cape Reinga at the northern tip of the country. The cruise is amongst the 144
stunning islands.

It is one of the most popular fishing, sailing and tourist destinations in the country, and has been renowned internationally for its big-game fishing since American author Zane Grey publicised it in the 1930s.

Kommentera inlägget här :