Längtar!!!

Efter kära mamsen och papsen som nu befinner sig i USA och närmare bestämt Biloxi, MS dit vi ska nästa vecka. De kom i går och har pratat med dem så allt är bra=). Vi reser i från Tupelo, MS på söndag efter vår enda show (14.00) så borde komma fram I hyfsad tid vilket är toppen! Sedan har vi en hel vecka tillsammas varav vi åker till New Orleans tisdag till torsdag på mini semester däremellan ska vi bara umgås och ha det bra, självklart ska de titta på några shower. Ha det så bra så länge så ses vi snart mamma och pappa, nedräkningen har börjat=)

Kan för övrigt säga att allt är bra här i Elvis town. Detta är andra gången vi är i Tupelo så har redan varit till Elvis hem som numera är ett museum så inte gjort något speciellt denna gång mer än en sväng till köpcentret och Matvey gav sig på att laga indisk mat för första gången vilket blev lyckat! Vi har passat på att gymma mycket då vi åker till New Orleans nästa vecka. Jag har varit på 2 yoga klasser då jag hittade en mysig studio precis intill som var nyöppnad, de var super trevliga så det var toppen. Har även planerat inför mammas och pappas vistelse så gott det går. Vill att de ska få en toppen semester!

Tyvärr inte många bilder, bara tagit med min telefon men bjuder på en gammal i från mamma och pappas senaste besök i Huston, TX för 2 år sedan. 

 

Kommentarer :

#1: Mamma.

Härligt Gumman att vara tillbaka här :) Nu väntar vi bara på DIG... Längtar så mycket och spännande ska det bli <3 massor av kramar från mamma o pappa här i Biloxi <3

skriven

Kommentera inlägget här :