Trevlig kväll!

Vad vi trodde skulle vara vår sista kväll i Toronto var riktigt trevlig! Efter att ha jobbat 10 dagar i sträck var det vår tur att få sitta i publiken då vi var och såg Blades on stage här i Toronto på Princess of Wales Theatre. En föredetta Disney åkare är med i showen och hade fixat biljetter åt oss. Det är en julshow som varar i 2 veckor och vi hade sådan tur att det stämde att gå och se den i går kväll efter våra shower. Det var en annorlunda show med en blanding av nummer i från kända musikaler och julsånger med bla. kända Elvis stojko och många andra duktiga åkare. Efter showen blev det umgänge på en bar intill med några castmedlemmar från Blades on stage och några fler Disney åkare. Det visade sig att konståkningsvälrden är liten och de flesta har någon gång i tiden åkt för Disney On Ice=)
Konståknings världen är liten...
Kunde inte låta bli och ta en bild med Elvis stojko=) Tänkte på dig Agneta, troget konståkningsfan när jag tog den bilden=)
 
Men i morse visade det sig att det inte blir vår sista kväll i Toronto då Matveys pass är inlåst i en office crate som nu är på väg med lastbil till vår nästa stad som är Wheeling, WV. Eftersom vi ska över gränsen måste man ha pass... Jag hade sådan tur och fick stanna med Matvey då det faktiskt är nyår snart... Vi måste vänta på att lastbilen kommer fram, passet blir framtaget och skickat till Toronto sedan flyger vi till Wheeling. Vi vet inte när men kan tänka mig torsdag. Vi har vår första show torsdag kväll så förhoppningsvis hinner vi till dess..Fram tills vi vet mer tar vi vara på några extra dagar i Toronto som helt klart är bättre än Wheeling, WV! Vi har varandra och tur är det=)

Kommentera inlägget här :