Trevlig alla hjärtansdag (Lite i efterskott)!

Hoppas alla hade en mysig dag med sina näraste och käraste. Vi hade en lång dag med jobb och träning men med ett smile på läpparna då allt är bra här! Saknar dock familj och vänner och ni ska veta att jag tänker på er ofta!
 
Eftersom vi inte gör principal roller här utan bara är ensambel behövde vi inte åka in förens 17.15 i torsdags lagomt till showen vilket var skönt så tog vara på den morgonen. Följde med Lauren en jätte snäll och gullig tjej här på yoga på morgonen följt av god brunch på ett lokalt fik intill. Vi tog sedan en promenad till Govenour mansion ( mer om det i ett senare inlägg) och var hemma vid 13 tiden så fortfarande tid för gym och bara ta det lite lugnt. Vi har rätt fullt upp i showen här och det är en väldigt mordern show så mycket dans och hög energi så man känner på det i kroppen särskillt nu i början när det är mycket att lära och komma i håg. Men det är skoj och vi trivs bra. Skönt att vara tillbaka i USA och leva lite "normalt". Men som sagt en underbar start på dagen som jag hoppas vi gör om! Här är en bild:
 
Hoppas ni alla mår bra och har det bra och njuter av OS på TV som ni förhoppningsvis ser mer än jag gör..Tyvärr missar jag rätt mycket då vi jobbar massor och tidsskillnaden..Men men så är det Heja Sverige!

Kommentera inlägget här :