Nyår 2013!

Jag får börja med att säga God fortsättning på det nya året till er alla! Hoppas ni alla överlevde firandet och hade en mycket trevlig kväll/natt för det hade vi här i Manila.
 
Som alla berättat innan, att nyårs firandet är galet här i Manila med alla fyverkerier som skjuts konstant hela kvällen kan jag nu själv instämma att det var helt rätt. Har aldrig i mitt liv sätt så mycket fyverkerier på en och samma gång under sådan lång tid. Tydligen skjuts det med pistol/ gevär?? med så man vill hålla sig inne vilket vi gjorde. Disney hade ordnat ett party åt oss på hotellets högsta våning där det bjöds på mat och dryck. Det var en bar som även hade balkong med utsikt över staden så där skålade vi in det nya året. Matvey DJ:ade igen så vi dansade och hade skoj. Han fick åter igen mycket beröm och han är riktigt duktig! Någon som någon gång behöver DJ rekomenderar jag Matvey! Partyt höll på fram till ca 2.00 men sedan var vi ett gäng som skypade några vänner i USA samt småpratde på ett av rummen så blev ändå sent. Vilket kändes på lite i dag när vi hade 2 shower. Som tur var hade vi sommorgon till 12.15 då bussen gick. Men nu är vi rätt trötta om kommer somna gott! 
Här är lite bilder från kvällen:
Samlades i Johans rum innan vi gick över till partyt och tog några bilder där.
Fyverkerier från balkongen.
 
Super långsamt internet så blir inte fler bilder än såhär just nu. Mer ligger på facebook.
 
Önskar er alla ett riktigt underbart 2014! Hoppas ni alla får vara friska och krya och att en del av era mål/drömmar blir uppfyllda, (drömmar är något alla har och de får vara just drömmar för allt går inte att uppnå utan det ger en energi och motivation att kämpa framåt), kom i håg det!
 
Gott Nytt År från mig till er alla!

Kommentera inlägget här :