Sista solen..

Ja nu är det nedräkning av våran sommar för denna gång, på lördag flyger vi till Korea och där är det kallt och vinter. Men det är om 2 dagar det så har precis varit ute vid poolen 2 timmar för att norpa lite sol som faktiskt visade sig för en gångs skull bland alla föroreningar här i Manila. Var riktigt varmt ett tag.
 
Annars är allt lugnt här, var och lämnade in tvätt i morse som kommer tillbaka tvättad och strykt i morgon, lagom till det är dags att packa. Det kallar jag service! Gillar att packa allt rent så mycket lättare då. Försöker annars bara gå igenom packningen lite och "städa" då vi faktiskt bott på hotellet här i Manila länge så gäller att få koll på alla grejer innan vi packar och flyger. Tyvärr flyger inte jag och Matvey på samma flyg till Korea, hela gänget är uppdelat på 2 flyg och självklart hamnade vi på olika. Försökte byta men gick inte. Gör inte så mycket egentligen då vi alltid är tillsammans men drygt denna gång för jag har samling 8.30 och Matvey 19.30...Ja en hel dags skillnad och mycket lättare att packa väskorna samtidigt då vi måste dela upp vikten och har vissa grejer gemensamt + att Matvey har en tendens att glömma saker så bäst om jag tar "sista titten" i rummet vilket jag inte kan denna gång. Men vem vet Matvey är nu ett år äldre och kanske klokare så han kanske lyckas?? Vi får hoppas på det=)
 
Nu bär det av mot gymet för ett strykepass, super träningsvärk i benen efter massor av benövningar och hopp samt lite intervaller de senaste 2 dagarna så får bli armar i dag!
Inte så mycket nya roliga bilder så bjuder på några gamla. Detta är i från sydamerika sommaren 2012 när jag spelade rollen som Tingeling. En fotograf fotade varje show och vi fick bilderna. Det är över flera tusen så det är ett projekt att gå igenom dem alla som jag precis antagit..Hittade då bla. dessa 3. Mer kanske kommer=)
 

Kommentarer :

#1: Siri

Lycka till med flygresan gumman (och packningen haha!) Äntligen får di också lite snöööööö =) love!! xoxo

skriven
#2: Mamma.

Ja det var väl osis... Förstår att det kan bli problem med vikten och ställer ju givetvis till det när in inte flyger tillsammans då. Det brukar ju kunna vara ett pusslande på flygplatsen. Synd för dig med så tidig morgon också.
Haha... ja han är ju ett år äldre så kanske får med sig allt iaf då ;)
Lycka Till med allt och hoppas Ni får bra resor och att det blir ytterligare en spännande upplevelse i Sydkorea.
Massor av kramar mamma o pappa <3

skriven

Kommentera inlägget här :