What a day...

Vår enda lediga dag denna vecka startade inte som jag tänkt mig...Vakande 7.00 super trött för avresa 8.15 till flygplatsen, väl framme där visade det sig att vårt flyg 11.00 var inställt...Så nu sitter vi på flygplatsen och väntar på att få flyga 14.00...Jätte drygt då vi är trötta och börjar jobba redan i morgon i Sidney. Vi har ett jätte tufft schema denna vecka så hade gärna velat komma fram och haft lite ledig tid innan det drar i gång..Men men vad kan vi göra...Som tur är finns det internet på flygplatsen så har köpt oss lite frukost och har låååååååång frukost nu=) Passar på att blogga och ta igen lite internettid då det inte finns så mycket tid för det när vi jobbar. Tog dessa bilder i onsdags och är riktigt nöjd med dem. Verkligen bra kvalite med min kamera eller vad säger ni??
 
För den som undrar hur vårat schema ser ut denna tuffa vecka lyder det såhär:
Måndag: 2 shower i Melbourne
Tisdag: Travelday till Sidney
Onsdag: Principal ice och 1 show
Torsdag: 2 shower, reharsals, PR
Fredag; 3 shower
Lördag; 3 shower
Söndag: 3 shower
 
Ja som sagt vi har ett underbart jobb och får se otroligt mycket och lever riktigt lyxliv och kan ha "semester" ofta men det finns en baksida med som inte är att leka med...Vissa veckor är tuffare än andra med mycket jobb men tur att vi gillar vårat jobb iaf då vi spenderar så mycket tid där som denna vecka=) Men det positiva överväger alltid som tex. nästa vecka då vi har en veckas ledigt och har möjlighet att se Nya Zealand innan touren fortsätter med shower i 4 städer där.
 
Med rätt inställning klarar man allt så var positiv så går allt mycket lättare, tro mig.Tålamod står på schemat för dagen så går det bra även i dag=)

Kommentera inlägget här :