Äntligen internet=)

Den gångna veckan har inte varit bra när det gäller internet..Inget gratis internet på hotellet och rätt fullt upp när vi jobbar att man blir trött och lat att gå någonstans när det inte är något jätte viktigt man ska kolla. Men samtidigt känner man sig helt off, har verkligen ingen koll på vad som händer. Vi köpte simkort med 3 GB data som skulle räcka för basic användande men något blev fel så det slutade funka efter 2 dagar och inte fixat det efter det. Får se hur vi löser det…Kom åt lösenord till ett wifi på arenan lagomt nu när vi bara har en show kvar..Rätt fullt upp men börjar jobba i kapp lite uppdatering mellan numren=)

Wollongong är en mysig liten stad precis vid havet. Vi hade utsikt över en golfbana och havet och arenan vi uppträder i ligger precis vid havet. Han med en promenad en dag längs stranden samt en löprunda till hamnen och en fyr, vackert! Jag och Matvey gick ner till havet en kväll efter sista showen och bara lyssnade på vågorna som var hur stora som helst, hade inte velat bada i dem kan jag säga….Men harmoniskt vid havet måste jag säga! Vi äri bortskämda med havet här i Australien för även kommande vecka är det inte så långt till havet.

Vi bussar till New Castle direkt efter showen i kväll, en kort enkel resa på ca 2,5 timme. Vi är sedan lediga fram till fredag då vi har första showen 19.00 så principal ice som vanligt innan dess. Inga planer än mer än det vanliga med gym, mathandling, slappa och förhoppningsvis lite mer internet uppdatering. Jo förresten vi ska ha BBQ på onsdag vid arenan som företaget bjuder på, nice!

"Behind the scenes" med mig i fredags gick bra, lite nervöst vid själva intervjun men man får väl ge det några gånger innan det sitter helt. Får antagligen en link när det är klart och delar med mig då.

Vår härliga utsikt och balkong från hotellet i Wollongong.
 

Kommentera inlägget här :