Bra avslut på vår "minisemester" innan jobbstart!

Vi har nu haft 2 helt lediga dagar i Singapore och återgår till jobb i morgon. Det känns bra för vi har hunnit se en hel del. Vi får ofta frågan om vi hinner se något när vi reser som vi gör med vårat jobb då vi har många shower men jag måste säga att jag är helt fascinerad över hur vi alltid lyckas se och hinna med så mycket trots i bland ont om tid. Med effektivitet och lite planering och prioriteringar funkar det. Visst vill man alltid se mer men eftersom det oftast är rätt högt tempo är man rätt nöjd ändå som denna gång.
 
Det är alltid trevligt att äta ute på restaurang och testa nya grejer och ha semester och göra som man vill men blir det längre än 2 dagar i sträck bli man less på det. Jag saknar då ordentlig träning och mat. Ja lite som julen, man längtar och tycker det är jätte gott med all god mat/dryck/godis man stoppar i sig men sedan blir man less på det då det blir för mycket. Lite så är det nu med men vi har ju sådan tur med vårat fantastiska jobb att vi har möjlighet att se massor och leva semsterliv men ändå ha ett seriöst jobb och ha möjlighet att ha vardag. Ja alldeles för bra för att vara sant måste jag säga!
 
Har varit på gymet och mathandlat lite nu i kväll och varvar nu ner lite innan det är sängdags. En lång dag väntar i morgon med buss 10.00 och tillbaka 22.00...Först reharsals, principal ice och sedan en show på kvällen men ska inte klaga som sagt har ju precis varit ledig och sovit massor=)
 

Lite bilder i från vår tripp till Sentosa Island i dag. Det är en ö med kostgjord strand så inte den bästa men skönt att få simmat lite i havet iaf då det är jätte varmt här=) Det finns massor av aktiviteter att göra på ön men regnet hängde som sagt lite i luften och vi kände inte för att betala massor för lite halvdumma grejer som är så i överpris. En skön sista dag!
 

Kommentera inlägget här :