Salt Lake City here we come!

Sitter på flygplatsen nu och ska snart flyga till Salt Lake City, UT. Det blir vår sista stad med D33 innan vi flyger hem en snabbis på lördag. Vi har show här onsdag-fredag totalt 4 stycken sedan flyger vi lördag morgon till Seerige.
 
Det har varit bra veckor här i Kalifornien, kul att komma tillbaka då jag gillar det här och särskillt vädret. Den sista veckan blir extra minnesfull då vi hade 2 kanon dagar i San Fracisco sedan en fullspäckad vecka med show men extra rolig då ett stort mål blev uppnått då vi fick göra Tangeld. En jätte utmaning var det. Det gick ok för att vara första gången. Långt i från felfritt men jag känner att det finns potential till att det kan bli riktigt bra. Vi har lärt oss mycket och stor erfarenhet rikare. Vi kommer att kunna ha nytta av allt detta i framtiden vad vi än gör så har varit värt all träning! Vi gjorde det 2 gånger förra veckan och ska även göra det en gång till denna vecka innan vi åker hem=)
 
Men först 2 välförtjänta lediga dagar! De ska spenderas i en skidbacke. Direkt vi kommer fram i dag åker vi upp till bergen och spenderar en natt där och ska åka skidor hela dagen i morgon. En kille från vår show bor i SLC och har hyrt stuga till oss. Det ska bli super härligt! Trodde inte att jag skulle få chansen att åka skidor detta år då vi showar i Asien men det är mycket man inte vet med detta jobb som gör allt väldigt spännande!
 
Trevlig vecka på er alla!

Kommentera inlägget här :