This is how we roll....

 
 
 
Har köpt sparkcyklar som vi numera åker runt med. Ett gäng hade det vår förra USA tour och Matvey älskade det så han har skffat det igen. Kanske lite små barnsligt men varför inte då det är lämpligt färdmedel för oss och lite roligt. Jag slog till 100 % och skaffade en med rosa/lila dekoration så verkligen löjligt men man får väl bjuda på sig lite...Matvey gör ju det hela tiden så han har väl smittat av sig lite...=)Själv har han tejpat fast sin jambox så vi har musik när vi rullar fram på gatorna...Det var underbart i Savannah att åka runt i det fina vädret för där är allt gång avstånd och masser av små torg och fik/restauranger/barer och historia så hade verkligen en topen vecka!
 
Mer uppdatering kommer när jag får tid. Har det fullt upp nu med jobb och försöker plugga så fort jag är ledig så sitter inte mycket vid datorn men lovar att det kommmer!
 
Vi är nu i Birmingham, AL denna vecka=)

Kommentarer :

#1: Maja

Haha underbart :-D Det är ju skitkul, smart (för en som är lat.. MOI! :-)) och framförallt roligt med en sparkcykel! Kör hårt säger jag bara!

Puss o kram

skriven

Kommentera inlägget här :