Gymma varför inte!?

 
Dessa veckor i Doha har nog ingen något emot att gå på gymet eller vad säger ni efter att se dessa utsiktsbilder?? Gymet ligger på 46;e våningen med utsikt över staden och havet. Så inte helt fel att springa på löpband för en gångs skull särskillt när man vet hur varmt det är ute..Känns ju nästan som man springer runt havet och staden ändå=) Passar på att träna mycket på gymet denna vecka då vi har massor av tid och inga shower, love it!
 
Vi njuter av att bo på fint hotell med bra gym, pool, spa och god frukost, Rummen är stora, ljusa och fräsha så skönt att bara sitta där i lagom temperatur och få lite saker gjorda på "datorn" som tex. fixa kort, gå igenom mail, samt har jag tänkt börja läsa en kurs så försöker komma i gång med det..Nog för att det är lite svårt då det finns så mycket annat att göra hela tiden.... Som tex. att testa paddleboarding för första gången. Det gjorde vi i går kväll och det var jätte skoj! Bra träning och skönt att komma ut efter att varit inne hela dagen (lite svalare på kvällen så bättre att vara ute då). Det var vackert då vi paddlade i solnedgången igenom venedigs kanaler i "the pearl", ett rikt och väldigt fint område som är en konstgjord ö här i Doha, mellanöstern. Ja snacka om att ha det bra! Vi avslutade med god italiensk middag vid hamnen i "The pearl". Sedan sov jag riktigt gott om man säger så!
The Pearl
Någon som passar på att sova när det är semester med=) Sängarna är riktigt sköna och det finns en kudd meny där man kan beställa vad för slags kuddar man vill ha tex välja hur hårda, mjuka, tunna, tjocka och vad för slags fjädrar man vill ha, ja det ni inte illa allt för att man ska känna sig som hemma säger de.

Kommentera inlägget här :